یک عضو کمیسیون فرهنگی: در ابعاد مختلف زندگی حضرت زهرا(س)تأمل کنیم

غلامرضا منتظری در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر لزوم توجه به مکارم رفتاری و اخلاقی زندگی با برکت حضرت زهرا(س) در تبیین مدل های رفتاری و اخلاقی خانواده در کشور گفت: برای کسب فیض بیشتر از مکتب حضرت زهرا(س)باید به چند نکته توجه کنیم، نکته اول موضوع با اهمیت شناخت و معرفت است، تا زمانی که شناخت و معرفت لازم را نسبت به این مکتب نداشته باشیم، طبیعتا بهره لازم را از آن ها نخواهیم برد، بنابراین باید از شناخت های سطحی عبور کرده و به یک شناخت عمیق دست پیدا کنیم.

وی افزود: از سوی دیگر شناخت ما باید جامع باشد، یعنی در کنار مباحث مرتبط با ایام شهادت آن حضرت باید از نقش سیاسی، اجتماعی، نقش مادرانه و از عبادت ایشان مطلع و آگاه باشیم و در ابعاد مختلف زندگی حضرت زهرا(س) تأمل کنیم، برای مثال باید به بررسی این مهم توجه کنیم که روابط عاطفی حضرت با فرزندان خویش چگونه بوده است، پس از مرحله شناخت به مرحله عمل می رسیم، در این مرحله باید آن مبانی ای که از مکتب حضرت برای مثال در حوزه خانواده درک کرده ایم را به عنوان یک مدل در الفبای تعلیم و تربیت در خانواده و همسرداری مورد توجه قرار بدهیم.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: برای اینکه به جمال و کمال مطلوب در کیفیت عمل خود دست پیدا کنیم باید به آن مدل هایی که خداوند به ما معرفی کرده است، یعنی مدل های رفتاری، اخلاقی و خطوط شخصیتی ائمه اطهار(ع) اقتدا کنیم، البته برای نزدیک شدن به خطوط شخصیتی آن بزرگواران باید تمرین کنیم.

محمدرضا داوودنژاد جلوی دوربین «خوشنام» رفت/ ادامه تصویربرداری در دارآباد
هم اکنون بخوانید

منتظری ادامه داد: باید بررسی کنیم که در زندگی خود به چه میزان به مبانی اخلاق و رفتاری زندگی آن بزرگواران پایبند هستیم، برای مثال باید نگاه کرد آیا به نماز اول وقت پایبند هستم؟ آیا به اصول فرزندداری پایبند هستیم؟آیا به ساده زیستی حضرت زهرا(س)در خانواده توجه داریم؟ این اصول فقط جهت اطلاع نیست بلکه برای عمل می باشد، برای مثال اگر ساده زیستی ایشان را به عنوان یک شاخص شایسته زیستن آموخته ایم باید در حد توان نیز سعی کنیم به این مهم پایبند باشیم حتی در صورتی که توان خرید بیشتر داشته باشیم.

نماینده مردم گرگان در مجلس با تاکید بر اینکه از تناقض در کلام و رفتار در این حوزه پرهیز کنیم، عنوان کرد: الگو ارجح است و نباید نظر خودمان را بر الگو ترجیح بدهیم، هر جا که الفبای شخصیت ما صحیح شکل نگرفته باشد آنقدر باید تمرین کنیم تا به آن الگو نزدیک شویم، نمی توانیم مانند حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)زندگی کنیم ولی باید تلاش کنیم تا به آن نزدیک شویم، شخصیتی مانند سردار سلیمانی تلاش کرد که علوی باشد، تلاش کرد که فاطمی باشد، هیچگاه مدعی نبود که همچون حضرت علی (ع) است ولی تلاش کرد الگوی زندگی خود را ائمه اطهار(ع)قرار دهد، ما نیز سعی کنیم زندگی خود را به معارف و مبانی اخلاقی و رفتاری ائمه اطهار (ع)نزدیک کنیم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا