تاکید ایران و ترکیه بر فعال تر شدن کارگروه مشترک امنیتی

به گزارش ایسنا، حسین ذوالفقاری معاون وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران در گفت وگوی تلفنی با محترم اینجه، همتای ترکیه‌ای خود از موضع مثبت دولت ترکیه در محکوم نمودن ترور دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده قدردانی و عنوان کرد: متاسفانه امروزه ریشه تمامی ناامنی ها و گرفتاری های منطقه نشأت گرفته از اقدامات مذبوحانه دولت مستکبر آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی است.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه همواره تحرکات تروریستی چه در داخل و چه در فراسوی مرزهای کشور از جمله خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران است، بر تشدید اقدامات علیه اعمال تروریستی در جدار مرز مشترک تأکید و همچنین با توجه به فعالیت ضد امنیتی باندهای قاچاق سلاح و مهمات و مواد مخدر، به فعالیت های انجام شده در کشف و ضبط مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات، مواد مخدر و پاکسازی مناطقی از نقاط مشترک مرزی از حضور عوامل تروریسم اشاره کرد.

وی همچنین توجه جدی تر طرف ترک در خصوص کنترل و برخورد با قاچاقچیان سلاح و دست های پنهان که ناامن سازی منطقه را نشانه رفته اند، خواستار شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور به موضوع قرارداد انتقال محکومین به حبس دو کشور اشاره کرده و با توجه به تعاملات بین وزارت دادگستری طرفین با توجه به شرایط همه گیری بیماری کووید-۱۹ گفت: وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران با همکاری وزارت دادگستری این آمادگی را دارد تا از تمامی امکانات و ظرفیت های موجود جهت تسریع روند انتقال اتباع محبوس در زندان های هر یک از طرف ها بر طبق سند موافقتنامه انتقال محکومین به حبس دو کشور با لحاظ جنبه های حقوق بشری و رفع مشکلات خانواده های آنها استفاده نماید.

آزادی سپیده رشنو با تودیع وثیقه ۸۰۰ میلیونی
هم اکنون بخوانید

 وی در پایان ابراز امیدواری کرد: پس از برگزاری نشست های مجازی گروه های تماس دو کشور، پنجمین دور از کارگروه مشترک امنیتی ایران و ترکیه به شکل مجازی در آینده نزدیک برگزار گردد.

 قائم مقام وزارت کشور جمهوری ترکیه نیز در این گفت و گو با ابراز مراتب تسلیت وزارت کشور دولت متبوعش به حادثه ترور شهید محسن فخری زاده، همچنین حادثه سیل اخیر و جانباختگان ناشی از بیماری کووید- ۱۹، از مواضع دولت جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با عوامل ناامنی، باندهای مجرمین سازمان یافته و تروریستی تشکر کرد.

محترم اینجه همچنین فعال سازی کارگروه مشترک امنیتی را موجب هماهنگی بیشتر و تبادل اطلاعات و تجربیات در سایر زمینه های همکاری های مشترک دانست.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا