به گزارش ایسنا، دکتر قاسم جان بابایی در جلسهای که امروز جمعه هجدهم مهرماه، در ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران برگزار شد، با اشاره به افزایش موارد بستری در بیمارستانهای سراسر کشور، اظهار کرد: این روزها شاهد افزایش موارد ابتلا به کرونا در بستر خانواده ها هستیم.
وی کاهش انجام عملهای غیر ضروری را در روزهای آتی یکی از اقدامات موثر برای افزایش ظرفیت تختهای بیمارستانی برای پذیرش مبتلایان به کرونا عنوان کرد و گفت: همچنین بهرهگیری از کلینیکهای تنفسی بیمارستانها با توجه به امکانات و ظرفیت هر بیمارستان راهی مناسب برای کاهش بار مراجعه به اورژانسهاست.
معاون درمان وزارت بهداشت، با تاکید بر اهمیت کیفیت ارایه اکسیژن رسانی مطلوب به بیماران کرونایی، خواستار تشکیل گروهی تخصصی از پرستاران تحت نظر دفتر پرستاری بیمارستانها برای افزایش کیفیت ارایه خدمات در این زمینه شد.
جان بابایی ضمن اشاره به اهمیت مدیریت توزیع بیماران کرونایی در بیمارستانها، ضرورت تشکیل تیم نظارتی برای انجام بازدیدهای سرزده از بیمارستانها را یادآور شد.
در ادامه این جلسه دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، بر لزوم به کارگیری حداکثری ظرفیت بیمارستانها برای ارایه خدمت به بیماران کرونایی تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت کاهش ازدحام جمعیت در بیمارستانها، به ارایه پیشنهادهایی درباره مدیریت ملاقات کنندگان بیماران در بیمارستان ها پرداخت.
زالی همچنین با اشاره به آثار سو اضطراب و تشویش افراطی نسبت به بیماری کرونا، خواستار حفظ امید در جامعه شد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در ادامه این جلسه تکمیل هرچه سریعتر بیمارستانهای جدیدالتاسیس را اقدامی موثر برای افزایش تختهای بیمارستانی عنوان کرد و خواستار بهره گیری بیشتر از ظرفیت صدا و سیما برای افزایش آگاهی شهروندان شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در بخش دیگری از این جلسه که با حضور روسا و معاونان دانشگاههای علوم پزشکی تهران و جمعی از مسئولان و روسای بیمارستانهای تهران برگزار شد، حاضران به طرح چالشها و پیشنهادهای خود برای مقابله با کرونا نظیر مسائل مربوط به دارو، بیمه، توزیع وسایل حفاظت فردی، تامین اکسیژن، درمان گروههای خاصی همچون مادران باردار و همچنین مسائل مربوط به نیروهای انسانی پرداختند.
انتهای پیام