به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر سید سعید هاشمی، رییس دانشگاه، در این نشست، ضمن معرفی برخی ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه، از آمادگی برای همکاری با مراکز و دانشگاههای کرواسی و کشورهای حوزه بالکان در زمینههای علمی، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی خبر داد.
هاشمی گفت: برای ارائه خدمات و همکاریهای آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در قالب دورههای بلندمدت و تخصصی کوتاه مدت در حوزههای نانو، گردشگری، فنی و مهندسی، فناوریهای نوین زیستی، هنر و معماری آمادگی کامل هم به صورت حضوری (پس از پایان شرایط اضطراری کرونا) و هم به صورت مجازی (درحال حاضر) وجود دارد.
وی با تاکید بر اهمیت گسترش زبان فارسی گفت: با توجه به تفاهمنامه منعقده بین دانشگاه علم و فرهنگ و موسسه دهخدا آمادگی لازم برای گسترش زبان فارسی به صورت مجازی و حضوری نیز وجود دارد.
پرویز اسماعیلی، سفیر ایران در کشور کرواسی نیز ضمن اظهار خرسندی از حضور در یک دانشگاه موفق گفت: همکاری دانشگاههای ایران با دانشگاههای کرواسی و تبادل دانش و تجربیات بین مراکز علمی دوکشور از اولویتهای کاری است و تلاش داریم تا به عنوان پل ارتباطی بین مراکز علمی و فناوری عمل کنیم.
وی افزود: استادان ایرانی که در دانشگاههای زاگرب هستند، به عنوان یک ظرفیت میتوانند نقش موثری در ایجاد ارتباطات علمی ایفا نمایند که در این زمینه حتما تلاشهای لازم را انجام میدهیم.
سفیر ایران در کرواسی بر تمایل ایجاد زمینههای مشترک کاری و علمی تاکید کرد و افزود: از هیچ تلاشی برای توسعه همکاریهای آموزشی، علمی و کارآفرینی بین دو کشور در زمینه آموزشهای تخصصی، توسعه دامنه فعالیت استارتاپهای دانشگاهی و گسترش زبان فارسی دریغ نخواهم کرد.
وی در پایان از برخی استارتاپهای دانشگاه علم و فرهنگ بازدید به عمل آورد.
انتهای پیام