معتادان بهبودیافته به واحد‌های صنعتی و تولیدی معرفی می‌شوند


معتادان بهبودیافته به واحد‌های صنعتی و تولیدی معرفی می‌شوند

رییس کل دادگستری استان تهران گفت: باید بررسی شود که معتادان بهبودیافته چه تخصصی داشته و چه آموزش‌هایی دیده‌اند و سپس این افراد را به واحد‌های صنعتی و تولیدی معرفی کرده و از واحد‌های صنعتی برای اشتغال آن‌ها استفاده کنیم.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا،‌ محمدجواد حشمتی مهذب، رییس کل دادگستری استان تهران در نشست اجرای «پیگیری اجرای آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان موضوع ماده ۱۶ اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر» که در جهت حرفه آموزی و ایجاد اشتغال برای مددجویان بهبودیافته در دادگستری کل استان تهران برگزار شد با اشاره به تبعات مواد مخدر، بر لزوم اقدامات اساسی برای مقابله با این موضوع  تاکید کرد و گفت: به عنوان کارگزاران نظام باید این موضوع که از ما مطالبه می‌شود، مورد توجه قرار دهیم.

وی با تاکید بر توجه به ایجاد اشتغال برای معتادان بهبودیافته، ادامه داد: اگرچه آموزش‌های لازم ارائه شده، اما مشخص نیست که تا چه اندازه برای این افراد اشتغال فراهم شده و به کار گرفته شده‌اند.

رییس کل دادگستری تهران با اشاره به قوانین و مقررات در حوزه مواد مخدر، افزود: در رابطه با مبارزه با مواد مخدر و  حرفه آموزی و ایجاد اشتغال برای مددجویان بهبودیافته دستگاه‌های مختلفی مسئول هستند، اما  علیرغم نص قانونی به وظایف خود به خوبی عمل نمی‌کنند. در این زمینه کمبود قانون نداریم بلکه در اجرا با مشکل مواجه بوده و شاهد هستیم بسیاری از دستگاه‌ها حضور پررنگی ندارند.

رییس کل دادگستری استان تهران تاکید کرد: باید بررسی شود که این افراد چه تخصصی داشته و چه آموزش‌هایی دیده‌اند و سپس این افراد را به واحد‌های صنعتی و تولیدی معرفی کرده و از واحد‌های صنعتی برای اشتغال آن‌ها استفاده کنیم.

توییت سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پی اعمال تحریم علیه ایران
هم اکنون بخوانید

وی ادامه داد: در این زمینه وزارت کار می‌تواند در شناسایی واحد‌های تولیدی به ویژه واحد‌های دارای امکانات به قوه قضاییه کمک کند.

حشمتی مهذب با تاکید بر اینکه باید نسبت به امکاناتی که اکنون استفاده می‌شود نظارت صورت گیرد، گفت: به عنوان مثال باید مشخص شود وام‌های پرداخت شده چگونه هزینه می‌شود.

رییس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: در نیمه اول سال ۹۹ باید حرکت خوبی انجام دهیم تا بتوانیم به تکلیف و وظیفه خود در زمینه مراقبت بعد از خروج معتادان و ساماندهی آن‌ها عمل کنیم.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − سه =

دکمه بازگشت به بالا