دو دیپلمات مقیم کابل به کرونا مبتلا شدند

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، فیروزالدین فیروز، وزیر بهداشت و درمان افغانستان گفت نمی‌تواند مشخص کند که دیپلمات‌های بیمار از کدام کشورها هستند اما تاکید کرد این دیپلمات‌ها به تازگی از کشورهایی که کرونا شیوع پیدا کرده بازگشتند و اکنون در قرنطینه هستند.

وزیر بهداشت افغانستان امروز گفت، ۱۰ مورد مثبت بیماری کرونا از جمله این دو مورد در کابل ثبت شده است. اکنون شمار مبتلایان شناسایی شده به کرونا در افغانستان به ۳۴ تن رسیده است. این مقام افغان خواستار قرنطینه ولایت هرات شده است. بیشترین موارد مبتلا به کرونا در شهر هرات ثبت شده است.

وزارت بهداشت افغانستان تایید کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ مورد جدید مثبت بیماری کرونا شناسایی شده است. موارد تازه شامل سه مورد مثبت در هرات، دو مورد در زابل، یک مورد در قندهار، یک مورد در بلخ، یک مورد در غزنی و دو مورد مثبت در کابل است.

موارد مثبت دیگر در افغانستان پیش از این در ولایات هرات، کاپیسا، بلخ، بادغیس، دایکندی، لوگر و سمنگان شناسایی شده بود. وزیر بهداشت افغانستان هشدار داد که شیوع کرونا در افغانستان سیر صعودی داشته و تا ۱۰ روز دیگر آمار مبتلایان افزایش خواهد داشت.

در شهر کابل با جمعیتی حدود پنج میلیون تن امروز دو مورد مثبت کرونا شناسایی شد. وزارت بهداشت افغانستان تاکنون ۲۲۰ مورد مشکوک ویروس کرونا در کابل را آزمایش کرده است.

وزیر بهداشت افغانستان از شهروندان به خاطر جدی نگرفتن تدابیر بهداشتی و توصیه‌های پیشگیرانه انتقاد کرد و گفت: خطرات در شهر کابل جدی است. در این شهر چند میلیون انسان زندگی می‌کند و تجمعات زیاد است. مردم به حرف ما گوش نمی‌کنند و احتمال دارد ما با فاجعه روبرو شویم.

افشای اختلافات گالانت با نتانیاهو؛ از فراخوان حریدی‌ها تا تبادل اسرا
هم اکنون بخوانید

به گفته این مقام افغان، موارد مشکوک از ابتلا به کروناویروس در مناطق تحت کنترل طالبان گزارش شده است که در دست بررسی است. او از شبه‌نظامیان طالبان خواست برای مبارزه با کرونا همکاری کنند.

به گفته او اکنون در بسیاری از مناطق کارکنان بهداشتی با تهدید طالبان روبرو هستند و “بسیاری از مراکز بهداشتی زیر کنترل این گروه بسته است”.

وزارت بهداشت افغانستان اعلام کرد، امروز نشستی مشترک با علما و امام جماعت‌های مساجد در فضای باز در محل تالار لویه جرگه در کابل برگزار شد و آن‌ها امیدوارند در این نشست فتوای صریح و واضح برای مبارزه با ویروس کرونا صادر شود.

او گفت که تاکید آن‌ها به عنوان کارشناسان بهداشتی این است که از هر نوع تجمع جلوگیری شود. علمای افغان در این نشست فتوایی را صادر نکردند اما روی قطعنامه‌ای به تفاهم رسیدند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا