به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکیفر امروز در آیین گردهمایی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت نفت و ارائه نیازهای فناورانه، تامین منابع مالی و تجاریسازی تولیدات صنایع را از وظایف این صندوق دانست و اظهار کرد: همچنین صندوق مولود شرکتهای دانشبنیان است که برای حمایت از آنها تسهیلات کمبهره و قرضالحسنه ارائه میدهد تا بتواند زمینه را برای همافزایی شرکتهای دانشبنیان فراهم کند.
وی خاطر نشان کرد: این صندوق در شرایط تحریم، نوسانات نرخ ارز و چالشهای مختلف صنعت، توانسته با ارائه تسهیلات به آنها کمک کند تا بستر را برای اشتغالزایی فراهم کند.
وی ارائه تسهیلات لیزینگ در سقف ۷۰ تا۸۰ درصد مبلغ خرید از دانشبنیانها را از خدمات حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی ذکر کرد و افزود: علاوه بر آن ما تلاش داریم تا با افزایش ظرفیت تولید، ارائه انواع ضمانتنامهها و استانداردهای مختلف محصولات شرکت های دانشبنیان را روانه بازار کنیم.
ملکیفر ادامه داد: در گردهمایی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت نفت قرار است سه کارگاه آموزشی در حوزه حفاظت از مالکیت فکری برگزار شود. در این رویداد هزار نفر ثبت نام کردهاند که از این تعداد ۶۷۵ شرکت دانشبنیان و ۱۷۵ شرکت فناور و ۱۶۵ شرکت از سایر نهادها شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در طول برگزاری این رویداد ۸۹۰ نیاز فناورانه احصا شده است که در قالب ۴۰ نشست به بررسی آنها پرداخته خواهد شد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: همچنین در حاشیه این رویداد، ۲۵۰ شرکت دستاوردهای خود را در قالب نمایشگاه به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام