به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت در مراسم امضای این تفاهم نامه با مهندس قندالی رئیس سازمان امور عشایری کشور در مرکز عشایرنشین غرب کرخه واقع در شهرستان شوش با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عشایر در سطح کشور وجود دارد، اظهار داشت: درصد بالایی از این عشایر کوچرو هستند که باید خدمات بهداشت و درمان متناسب با شیوه زندگی آنها ارائه شود.
وی هدف از امضای تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان امور عشایری را تسهیل و دسترسی عشایر کشور به خدمات بهداشتی درمانی عنوان کرد و افزود: پس از کارشناسی و تبیین استانداردها و براساس تفاهم نامه، برای جمعیت عشایر کوچرو که با مراکز ثابت بهداشت و درمان فاصله دارند، کانکس و خانه بهداشت سیار اختصاص مییابد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر مراکز ثابت بهداشت به عشایر خدمات رسانی میکنند ولی برای آن دسته از عشایری که با این مراکز فاصله دارند، خانه بهداشت سیار در نظر گرفته میشود.
وی با بیان اینکه تمام عشایر کشور زیرپوشش خدمات بهداشت و درمان قرار میگیرند، افزود: بهورزان این مراکز از میان عشایر انتخاب خواهد شد و آموزشهای لازم به آنها ارائه میشود تا بتوانند در ایام ییلاق و قشلاق در کنار آنها باشند و خدمات لازم را ارائه نمایند.
دکتر رئیسی با اشاره به وجود بیش از ۵۸ هزار نفر عشایر ثبت شده در خوزستان گفت: جمعیت عشایر این استان گاه به بیش از یکصد هزار نفر هم میرسد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، وی در پایان افزود: طبق تفاهم نامه امضا شده بین وزارت بهداشت و سازمان امور عشایری در مرحله نخست ۱۶۰ مرکز بهداشت سیار برای خدمات رسانی به عشایر راه اندازی میشود که همزمان آموزش بهورزان نیز در دستور کار قرار میگیرد.
انتهای پیام