ایجاد دفاتر R&D و فناوری صنایع و بانکها در دانشگاه امیرکبیر/حمایت “ایمیدرو” از پایان‌نامه‌ها

به گزارش ایسنا، دکتر حسین حسینی تودشکی در نشست صاحبنظران بخش معدن کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: سیاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعامل موثر با صنایع مختلف کشور است تا بر این اساس بتوانیم در رفع نیازهای صنایع کشور سهیم باشیم.

وی افزود: برای تحقق این موضوع، دانشگاه بسترهای متعددی مهیا کرده است که برگزاری گردهمایی تخصصی با صنایع مختلف یکی از این اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها به‌شمار می‌رود.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: این دانشگاه بستری را فراهم کرده تا صنایع کشور بتوانند دفاتر (RD) و مراکز نوآوری و فناوری در محیط این دانشگاه را ایجاد کنند.

دکتر حسینی تودشکی عنوان کرد: درحال حاضر چند شرکت و بانک دفاتر RD و نوآوری در دانشگاه ایجاد کرده‌اند.

وی با اشاره به حضور دو شتابدهنده معدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بسیاری از دانشکده‌های این دانشگاه می‌توانند با صنایع معدنی کشور فعالیت کنند، در این راستا می‌توان گفت بیش از ۲۰۰ عضو هیات علمی و دو هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه می‌توانند در حوزه پروژه‌های معدنی فعالیت داشته باشند.

هدف دانشگاه امیرکبیر ایفای نقش موثر در رفع نیازهای صنایع است

دکتر سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این نشست گفت: این دانشگاه یکی از اهداف اصلی خود را ایفای نقش موثر در رفع نیازهای صنایع کشور تعیین کرده است.

وی افزود: با توجه به شرایط کشور این دانشگاه وظیفه خود می‌داند که نقش ویژه‌ای در رفع نیازهای صنعت داشته باشد.

معتمدی افزود: این دانشگاه به نحوی فعالیت می‌کند که بتواند ارتباط موثری با صنایع کشور داشته باشد.

مشمولان نمی‌توانند وارد سامانه سهام عدالت شوند!
هم اکنون بخوانید

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: بخش معدن یکی از مهمترین حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور به‌شمار می‌رود؛ بنابراین دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعتماد نو به نقل از برنامه دارد از پتانسیل خود در این حوزه استفاده کند.

دکتر معتمدی اظهار کرد: باتوجه به اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه در حد ایده‌آل نیست؛ اما می‌توان این ظرفیت را در کشور گسترش داد.

دکتر مالک نادری، مدیر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این نشست گفت: با توجه به شرایط کشور سعی داریم ظرفیت‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر را به سمت نیازهای کشور سوق دهیم.

وی عنوان کرد: بنابراین دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمادگی دارد تا ظرفیت های خود را به سمت نیازهای کشور حرکت دهد.

دانشگاه امیرکبیر برای سازمان ایمیدرو اعتماد نو به نقل از برنامه آینده‌نگاری تدوین می‌کند

دکتر خداداد غریب پور، رئیس هیات عامل سازمان ایمیدرو گفت: قرار است دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای این سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه آینده‌نگاری تدوین کند.

وی افزود: سازمان ایمیدرو به دنبال ارتباط موثر با دانشگاه‌های کشور است.

غریب‌پور با بیان اینکه سازمان ایمیدرو به دنبال حمایت از ایده‌ها است، تاکید کرد: ما دنبال حل نیاز صنعت توسط دانشگاه‌ها هستیم. 

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به حمایت این سازمان از پایان‌نامه‌های دانشجویی، اظهار کرد: سازمان ایمیدرو از پایان‌نامه‌هایی حمایت می‌کند که در راستای نیازهای این سازمان باشد.

دکتر غریب‌پور عنوان کرد: سازمان ایمیدرو ۱۷۰ عنوان نیاز این سازمان را احصا کرده است که در راستای این نیازها از پایان‌نامه‌های دوره دکتری و کارشناسی ارشد حمایت خواهد کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: به دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کردیم تا برای این سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی آینده‌نگاری انجام دهد که در این راستا نیز قرار است مطالعه تحقیقی در خصوص جایگاه سازمان ایمیدرو در مقایسه با سازمان‌های بین المللی نیز صورت گیرد.

کشاورزان تمایلی برای عضویت در نظام صنفی ندارند/ ۷۰ درصد تولید کشور به‌صورت سنتی انجام می‌شود
هم اکنون بخوانید

دکتر غریب پور تصریح کرد: پژوهش‌های این سازمان در سال ۹۸ رشد ۵۰ درصدی داشته است که تمامی پژوهش‌های صورت گرفته بر اساس نیازهای صنعت بوده است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

دکمه بازگشت به بالا