افتتاح یکی از کارخانه‌های اپل به دست دونالد ترامپ

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، طبق اعتماد نو به نقل از برنامه‌ای که پیش از این اعلام شده بود، امروز دونالد ترامپ به همراه دخترش و با همراهی تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل از کارخانه جدید این شرکت در تگزاس بازدید کرد و خط تولید رایانه‌های جدید این شرکت را راه اندازی کرد.

در حالی که بحث استیضاح ترامپ در واشنگتن همچنان ادامه دارد، وی در یک توئیت گفت: امروز من یک کارخانه بزرگ اپل را در تگزاس افتتاح کردم که شغل‌های پردرآمد را به آمریکا باز می‌گرداند.

اپل در ماه سپتامبر اعلام کرد معافیت از تعرفه‌هایی که دولت ترامپ اعمال کرده امکان تولید “مک پرو” جدید را در تگزاس فراهم کرده است.

به نظر می‌رسد اپل تصمیم دارد در حد توان از معافیت تعرفه بهره‌مند شود و در همین راستا در پی ملاقات و مذاکره با دونالد ترامپ است.

کاخ سفید نیز چند روز پیش تأیید کرد که رئیس جمهور ترامپ از کارخانه تولید “Mac Pro” اپل در شهر آستین ایالت تگزاس بازدید خواهد کرد.

اپل همچنین در ماه سپتامبر اعتماد نو به نقل از برنامه‌هایی را برای ساخت یک پردیس جدید به وسعت حدود ۲۸۰ هزار متر مربع در آستین تگزاس اعلام کرد که یک کارخانه تولیدی نخواهد بود. این پردیس امروز افتتاح نشد و جزئی از بازدید رئیس جمهور آمریکا نبود.

اپل می‌گوید تولید “مک پرو” جدید اکنون در حال انجام است اما تاریخ عرضه اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی شده برای ماه دسامبر را که هفته گذشته اعلام شد، جلو نیانداخته است.

انجام نخستین پرواز برای واردات واکسن کرونا تا هفته آینده
هم اکنون بخوانید

اپل می‌خواهد حمایت دولت ترامپ را داشته باشد، از آن طرف هم ترامپ می‌خواهد به عنوان یک حامی مشاغل آمریکایی‌ها دیده شود.

این دیدار از آن جهت برای اپل مهم است که دور بعدی اعمال تعرفه‌های سنگین ایالات متحده روی کالاهایی که در چین مونتاژ می‌شوند، از ۱۵ دسامبر به مرحله اجرا در خواهد آمد و این امر می‌تواند به راحتی هزینه‌های فروش تلفن، لپ‌تاپ، مانیتور و سایر محصولات اپل را بالا ببرد.

هدف اپل از دعوت از ترامپ تمدید و اضافه کردن معافیت از تعرفه‌ها بود، چرا که معافیت بیشتر از تعرفه‌ها می‌تواند به اپل کمک کند، اما رویترز گزارش داد که ترامپ در پاسخ به این درخواست تیم کوک پاسخ داده است: ببینیم چه می‌شود.

تیم کوک مخالف سیاست‌های ترامپ در این زمینه است و به رئیس جمهور هشدار داد که این تعرفه‌ها می‌تواند به توانایی اپل در رقابت با سامسونگ و سایر رقبا آسیب برساند.

کارخانه آستین یک مرکز فوق اتوماتیک و حرفه‌ای است. اپل برخلاف اغلب محصولات خود می‌تواند به راحتی “Mac Pro” را در آمریکا مونتاژ کند، زیرا این محصول کم حجم است و به تعداد زیادی کارگر برای مونتاژ نیاز ندارد.

معافیت تعرفه‌ای اخیر این کار را رونق بخشیده و این کارخانه به تعداد کارکنان خود اضافه می‌کند، اما نه به حدی که سهم عمده‌ای در اقتصاد آمریکا داشته باشد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا