به گزارش ایسنا، سید صالح هندی امروز در مراسم اعلام کشف میدان گازی جدید و امضای قرارداد پروژههای لرزهنگاری پانیذ و باشت با بیان اینکه این اکتشافات پراکندگی خوبی در کل کشور دارد و مربوط به نقاطی است که تاکنون اکتشاف ورود پیدا نکرده است، اظهار کرد: میتوانیم اطلاعات پایه را داشته باشیم و با این اطلاعات بیشتر ورود کنیم.
مدیرعامل شرکت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه امضای قرارداد در این دوره خاص شامل دو پیام مهم است، گفت: با وجود تمام مشکلات صنعت نفت در زمان تحریم امضای این قراردادها نشان میدهد که صنعت نفت پرتلاش و پرامید کار خود را پیش میبرد.
وی با تاکید بر این مساله که سرمایه گذاری روی دیتاهای لرزهنگاری بلندمدت است و چند سال آینده از آنها استفاده خواهد شد، تصریح کرد: صنعت نفت به آیندهای روشن چشم دارد و ما به استقبال تحریم و قطع ارتباط با دنیا نمیرویم، چرا که ایران اهل تعامل و ایجاد ارتباط است، اما تسلیم زورگوییها نیز نخواهیم شد.
هندی با اشاره به پیچیدگیهای اجرای لرزهنگاریها ادامه داد: این قراردادها هم برداشت در خشکی و هم برداشت در دریا را دارد و جای خوشحالی دارد که با حمایت صنعت نفت شرکتهای داخلی توانستهاند اجرای این قراردادها را برعهده بگیرند.
وی با تاکید بر این مساله که نه تنها قراردادهای لرزهنگاری بلکه بلوکهای اکتشافی نیز به منظور تعیین تکلیف در دستور کار قرار گرفتند و در این راستا یک قرارداد امضاء شده و طرح مطالعات مشترک با شرکتهای ایرانی نیز در آینده نزدیک به امضاء میرسد.
مدیرعامل شرکت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه انتظار میرود که شرکتهای داخلی منابعشان را تجهیز کنند، اظهار کرد: با اقداماتی که در شرکت اکتشاف انجام دادهایم توانستهایم در حوزه هیدروکربور مایع ۱۳۰ درصد و در گاز ۱۷۰ درصد اعتماد نو به نقل از برنامه محقق شده و پیشبینی میشود که اگر روال به همین صورت پیش رود در سال آینده تعهد افزایش کشف داده شود و تا پایان اعتماد نو به نقل از برنامه پنج ساله به این تعهدات برسیم.
هندی همچنین با اشاره به اکتشاف یک میدان گازی جدید، گفت:اکتشاف از سال ۱۳۹۵ با رویکردهای جدید منابع هیدروکربوری کار خود را پیش گرفت و از سال گذشته کشف بلوکهای جدید نتیجه داده است.
امضای قرارداد دو پروژه لرزهنگاری پانیذ و باشت
به گزارش ایسنا، امروز دو قرارداد لرزهنگاری میادین نفتی به ارزش ۳۰۰۰ میلیارد ریال با هدف شناسایی پهنههایی در استانهای کهکیلویه و بویراحمد و خوزستان امضاء شد. این دو قرارداد میان مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و دو شرکت ایرانی به امضاء رسیده است که مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران قرار است امسال قراردادهای مفصلی در بخش ژئوفیزیک و مغناطیسسنجی امضاء کند که از میان پروژه اعتماد نو به نقل از برنامهریزی برای اجرا قرارداد پروژه لرزهنگاری پانیذ به عنوان بزرگترین پروژه لرزهنگاری آبی – خاکی به ارزش قرارداد ۳۰۰۰ میلیارد ریال با شرکت توسعه نفت و انرژی نگین آفاق کیش امروز امضاء شد. مدت زمان انجام پروژه لرزهنگاری پانیذ ۳۳ ماه بوده و این پروژه در منطقهای به وسعت ۲۰۰۰ کیلومتر مربع و در پهنه شهرستانهای شادگان، آبادان، ماهشهر و دارخوین انجام میشود.
قرارداد پروژه لرزهنگاری دو بعدی باشت نیز در منطقهای به وسعت ۵۰۰۰ کیلومتر و با بودجهای حدود ۱۴۰۰ میلیارد ریال در پهنه استان کهکیلویه و بویراحمد فارس و خوزستان به مدت ۲۸ ماه میان مدیریت اکتشاف و شرکت عملیات اکتشاف نفت امضاء شد. علاوه بر این تجهیز کارگاهها و عملیات اجرایی مربوط به طرحهای باشت و پانیذ از اوایل آذرماه امسال آغاز شد.
انتهای پیام