به گزارش ایسنا، عبدالمجید دراهکی در نشست اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی توسعه آموزش های مهارتی استان بوشهر با بیان اینکه از هر زاویه که بنگریم روزبه روز بر اهمیت مهارت افزوده میشود، اظهار کرد: امروز مفهوم کار تغییر کرده، قبلا رویکرد حاکم بر کار، سنتی بود اما اکنون تحت تاثیر تکنولوژی های جدید متحول شده است.
وی با تاکید بر اینکه هرچه قدر کار پیچیده می شود انتقال مهارت به نیروی انسانی نیز پیچیده تر می شود، افزود: آموزشهای فنی و حرفهای نقش مهمی در یادگیری فن و ایجاد اشتغال در بازار کار دارد.
دراهکی از ارائه آموزش های نوین در حوزه کسب و کارهای موبایلی و انیمیشن سازی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان خبر داد و اظهار کرد: باید مالکیت معنوی مهارت آموزی در جامعه قویتر شود و قرائت مشترکی از مهارت و نقش آن در رشد، توسعه و رقابت پذیری داشته باشیم تا وضعیت اشتغال بهتر شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با بیان اینکه مهارت دو عنصر سرعت و دقت را برای ما به ارمغان می آورد، تصریح کرد: یکی از زیر ساختها و کلیدیترین فعالیتهایی که در جامعه در راستای رونق تولید انجام میشود آموزشهای مهارتی است و اگر قرار است تولید قابل رقابت داشته باشیم باید کارگر، تکنیسین و کارشناس ما از نظر مهارت در سطح عالی باشد؛ هر میزان مهارتهای فردی و تخصصی افزایش یابد کیفیت محصول و تولید ارتقا پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه آموزش های مهارتی بر اساس نیاز صنایع استان و بازار کار ارائه می شود، گفت: آموزشهای مهارت بنیان از الگوهای جدید آموزش فنی و حرفهای است که سرمایه گذاران مهارتی میتوانند با استفاده از فضای مازاد، مهارت آموزی را توسعه دهند و زمینه اشتغال جوانان را فراهم کنند.
دراهکی با اشاره به اینکه جامعه و خانوادهها باید بپذیرند تنها راه اشتغال فرزندان آنها تحصیلات دانشگاهی نیست و باید مهارت های فنی را فرا بگیرند، ادامه داد: در سال جاری مجموعه آموزش فنی و حرفهای موضوع کارآفرینی مهارت بنیان در کارگاهها را در دست اجرا دارد که مهارت آموزان و بخش خصوصی می توانند از فضاهای موجود مراکز آموزش فنی و حرفهای در قالب دستورالعمل مربوط به کارآفرینی مهارت بنیان استفاده کنند و در حوزه کسب و کارهای موبایلی ارائه آموزش داشته باشند تا شاهد رونق بیشتر مهارتهای آموزشی باشیم.
انتهای پیام