آبیاری مکانیزه بیش از ۵۸ درصد فضای سبز شهر تهران

به گزارش ایسنا، علی محمد مختاری با بیان اینکه با توجه به کمبود منابع آب، سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران طی سال های اخیر مجموعه‌ای از فعالیت های ستادی و عملیاتی را در بخش کاهش سرانه مصرف آب در فضای سبز درون شهری و جنگلکاری های پیرامون شهر تهران به انجام رسانده و از ابتدای  سال جاری نیز با جدیت بیشتری به آن پرداخته است، اظهار کرد: هم اکنون بطور میانگین بیش از ۵۸درصد مساحت فضای سبز شهر تهران، شامل بوستان ها، میادین، رمپ ها و لوپ ها، معابر درجه ۱ و درجه ۲ و عرصه های جنگلکاری پیرامون شهر تحت پوشش آبیاری مکانیزه بوده و با استفاده از شبکه‌های آبیاری تحت فشار ( قطره ای و بارانی ) آبیاری می شود.

وی با بیان اینکه در اعتماد نو به نقل از برنامه پنجساله سوم شهرداری تهران ( ۱۴۰۲-۱۳۹۸ ) مقرر شده که هریک از مناطق بیست و دوگانه شهرداری هر ساله تعداد دیگری از بوستان‌های خود را زیر پوشش شبکه آبیاری تحت فشار قرار دهند، اضافه کرد: در صورت اجرای این طرح مساحت فضای سبز تحت پوشش شبکه تا پایان اعتماد نو به نقل از برنامه پنجساله سوم شهرداری به ۱۰۰درصد مساحت کل فضای سبز شهر تهران خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با اشاره به توجه ویژه به مبحث بازچرخانی آب خام (استفاده از پساب، آب‌های سطحی و روان آب‌ها) برای آبیاری فضای سبز درون شهری و برون شهری، تاکید کرد: طی سال های اخیر با هماهنگی‌های به عمل آمده با شرکت آب و فاضلاب، ۷ میلیون متر مکعب از پساب‌های تصفیه خانه‌های موجود به استفاده جهت آبیاری فضای سبز اختصاص داده شده است. همچنین در سال جاری استفاده از پساب تصفیه خانه های شهرک قدس، شهرک شهید محلاتی و شهرک اکباتان جهت تامین کسری آب فضای سبز مناطق مربوطه در دست اقدام است.

کشف تریاک در مترو پایتخت
هم اکنون بخوانید

اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی جهت کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی از طریق بازچرخانی آب و استفاده از پساب تصفیه شده موضوع دیگری بود که مختاری به آن اشاره کرد و گفت: بر اساس طرح جامع آب خام فضای سبز شهر تهران با توجه به توافقات و هماهنگی های انجام شده با شرکت آب و فاضلاب استان تهران مقرر شده تا سال ۱۴۱۰ سالانه ۱۲۰ میلیون متر مکعب از پساب حاصل از تصفیه خانه‌های جدیدالاحداث شهر تهران جهت آبیاری مکانیزه عرصه های جنگلکاری کمربند سبز پیرامون شهر تهران مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران تصریح کرد: مطالعات طرح جامع آب خام فضای سبز شهر تهران با پیشرفت درصد و اجرای خط لوله آب شرب بوستان یاس فاطمی با پیشرفت ۵۰ درصد نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: ابلاغ دستورالعمل های تخصصی، میزان و روش صحیح آبیاری گونه‌های گیاهی و لزوم استفاده از روش‌های آبیاری تحت فشار در جهت مصرف بهینه آب به مناطق ۲۲ گانه شهرداری که طبق این دستورالعمل‌ها و بخشنامه ها، موکداً  تاکید شده تا به منظور استفاده بهینه از آب وجلوگیری از هدر رفت آن و حفظ سلامت گیاهان، آبیاری فضاهای سبز از ساعت ۶ عصر تا  ۸ صبح روز بعد صورت پذیرد و در همین رابطه نظارت بر مدیریت صحیح آبیاری در زمینه کاهش مصرف آب در دستورکار مستمر ناظرین فضای سبز قرار گرفته است.

به گزارش شهرنوشت، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با اشاره به بازدید و پایش مستمر درختان چنار خیابان ولیعصر(عج) و انجام اقدامات لازم جهت حفظ و حراست از درختان قدیمی و تازه کاشت این خیابان افزود: سرانه فضای سبز درون شهری تا پایان سال ۱۳۹۷ به ۱۶.۲۷ مترمربع رسیده است. رقم جدید سرانه در پایان شش ماه ابتدای سال جاری محاسبه و اعلام خواهد شد.

آموزش مطلقا مجازی را به تدریج از مدار خارج می‌کنیم/ اولویت آموزش حضوری با "دانشجویان آموزش ابتدایی" است
هم اکنون بخوانید

 به گفته مختاری، تعداد بوستان‌های درون شهری هم اکنون ۲۲۶۵ بوستان اعم از محله‌ای، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و جنگلی است و هم اکنون مساحت جنگلکاری‌ها در قالب کمربند سبز پیرامون شهر تهران بیش از ۴۱ هزار و پانصد هکتار است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =

دکمه بازگشت به بالا