به گزارش ایسنا، طی هفته گذشته قیمت گوشت مرغ افزایش یافت و به حدود ۱۷ هزار تومان در بازار رسید، این در حالی است که مهدی یوسفخانی رئیس اتحادیه فروش پرنده و ماهی اعلام کرد که مرغداران مقصر گرانی گوشت مرغ هستند چرا که هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری را که باید ۸۵۰۰ تومان بفروشند تا بیش از کیلویی ۱۱ هزار تومان عرضه میکنند که با این نرخها قیمت منطقی برای هر کیلوگرم گوشت مرغ حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است نه ۱۳ هزار تومان تنظیم بازار.
بهمن محمدیاری، مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونیهای کشاورزی مرغداران گوشتی ایران در این باره به ایسنا گفت: مرغداران قیمت مرغ زنده را تا ۱۱ هزار تومان افزایش ندادند اما بالاتر از نرخ مصوب میفروشند که علت آن گرمای هواست که وزن گیری مرغ را با مشکل مواجه میکند و از سوی دیگر باعث افزایش تلفات و مصرف خوراک مرغ میشود.
وی افزود: قطعا فروش مرغ زنده یا گوشت مرغ بالاتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار خلاف قانون است و آن را رد میکنیم و مرغداران باید آن را رعایت کنند.
محمدیاری گفت: در این راستا با اعتماد نو به نقل از برنامهریزیهای صورت گرفته از سوی وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه مرغداران درصدد افزایش ۲۰ تا ۲۵ میلیون قطعهای جوجهریزی هستیم تا با افزایش تولید و عرضه بتوانیم قیمتها را تعدیل کنیم چرا که باید در شرایط فعلی جنگ اقتصادی کنار مردم باشیم.
انتهای پیام