به گزارش ایسنا، صبح امروز سید جواد حسینی در جمع خیرین مدر سه ساز که در ساختمان شهید رجایی برگزارشد، با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حافظی رئیس فقیدش مجمع خیرین مدرسه ساز، اظهار کرد: عزیزترین انسانهای یک جامعه خیرین هستند و یکی از بهترین تشکل غیر دولتی، تشکل خیرین است.
وی افزود: ۵۰ در صد مدارس ساخته شده در سالهای ۹۶ و ۹۷ توسط جامعه خیرین مدرسه ساز احداث شده است و در مجموع از دهه ۷۰ تا کنون ۱۳۰ هزار باب کلاس درس توسط خیرین به فضای آموزشی افزوده شده است.
حسینی ادامه داد : در راستای اجرای سند تحول تلاش خواهیم کرد مجتمع های آموزشی بزرگ را جایگزین مدارس کوچک کنیم تا زمینه تعلیم تربیت تمام ساحتی را ایجاد کنیم.
وی خطاب به خیرین مدرسه ساز گفت: شما بهترین کار خیر را انتخاب کردید و مهم این است که به این مجموعه پیوستهاید لذا باید برای تقویت و توسعه این تفکرارزشمند در جامعه سه مولفه؛ نمادینه سازی، ستادینه سازی و نهادینه سازی را در جامعه تقویت کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هرکار مشارکتی باید با محوریت مجمع خیرین صورت گیرد و این تشکل باید در قالب زیرشاخههایی مانند ؛ خیرین دانش یار، هنریار، ورزش یار و … توسعه یابد و این تشکیلات را بین دانش آموزان توسعه خواهیم داد تا فرهنگ خیری و مشارکتی در جامعه تقویت شود.
وی گفت: طرح آمایش سرزمین را در مورد ساخت مدارس جدید اجرا میکنیم و کارگروهی را برای رفع موانع مدرسه سازی تشکیل میدهیم تا به مجمع خیرین در امر مدرسه سازی کمک کند.
در ابتدای این جلسه، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به درگذشت مرحوم دکتر محمدرضا حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، آن را حادثه ناگوار ی برای جامعه به ویژه مجمع خیرین برشمرد و افزود: توصیه سرپرست وزارت آموزش و پرورش حفظ قوام جامعه خیرین است.
مهراله رخشانی مهر افزود: تا کنون ۱۳۰ باب کلاس درس توسط خیرین مدرسه ساز احداث و به آموزش و پرورش تحویل شده است.
وی تصریح کرد: اوج فعالیت مجمع خیرین در امر مدرسه سازی در سالهای ۹۶ و ۹۷ بوده و حدود ۲۳ هزارباب کلاس درس توسط خیرین احداث و به فضاهای آموزشی افزوده شده است.
به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، رخشانی مهر فرهنگ مدرسه سازی را ارزشمندترین سرمایه جامعه برشمرد و عنوان کرد: مجمع خیرین سرمایه معنوی است و به عنوان طویلترین مجموعه خیری در کشور فعالیت میکند بنابراین تقویت این مجمع بسیار ضروری است.
وی افزود: مجمع خیرین از سال ۱۳۷۷ تاسیس و در کنار آموزش و پرورش فعالیت عمرانی را در سراسر کشور آغاز کردند.
شایان ذکر است؛ در پی درگذشت دکتر حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، این مجمع ، بر طبق اساسنامه به فعالیت خود ادامه میدهد.
انتهای پیام