به گزارش ایسنا در معرفی این کتابها عنوان شده است: کتاب «با پرستوهای مهاجر» مجموعه داستانهای کوتاه دفاع مقدس این نویسنده است. محسن پرویز (متولد ۱۳۴۲) از نوزدهسالگی و زمانی که به عنوان یک رزمنده در جبهه های دفاع مقدس حضور داشت، داستاننویسی را شروع کرد و مجموعه حاضر متاثر از تجربیات شخصی او در ایام مذکور است.
این مجموعه دارای ۲۳ داستان کوتاه و ۳۰۱ صفحه، در فاصله زمانی بهار ۱۳۶۲ تا زمستان ۱۳۶۹ نوشته شدهاند.
داستانهای این مجموعه ماجراهایی را توصیف میکنند که در جبهههای نبرد (یا مرتبط با جبههها) رخ میدهند و نویسنده کوشیده است تا شوق و اشتیاق جوانان این سرزمین را برای حضور در صحنههای دفاع مقدس و فداکاری آنها را به نمایش بگذارد.
داستانهای این مجموعه عبارتند از: ستاره، سپیده صبح، راهنما، قامت بلند، معبر، خاکریز، راهی برای فرار، در راه بازگشت، تا صبح در باران، انتظار، یاوران حر، دیگر از پرستوها خبری نیست، آمادهباش، در نیمههای راه، خاطره صبحگاه، لبخندی در سحر، تاریک و روشن، وقتی ابرها دور میشوند، آن روز در کنار تو، گلی در آغوش نسیم، عبدالله، داداش محمود و جای خالی پدر.
چاپ نخست کتاب «با پرستوهای مهاجر » در ۳۰۳ صفحه و قطع رقعی با قیمت ۴۰ هزار تومان در شمارگان ۵۰۰ نسخه از سوی انتشارات انجمن قلم ایرانیان امروز منتشر شده است.
همچنین کتاب «عکسی در آیینه دلم» مجموعه داستانهای کوتاه نوشته محسن پرویز است. این مجموعه دارای ۱۲ داستان کوتاه و ۲۶۳ صفحه است که در فاصله زمانی سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۵ برای نوجوانان نوشته شدهاند.
شخصیتهای اصلی همه داستانهای این مجموعه نوجوانانی هستند که با ماجراهای ساده یا پیچیدهای روبهرو میشوند و از آنها درس میگیرند و بزرگ میشوند. بخشی از داستانهای این مجموعه روایتگر ماجراهای انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی هستند.
داستانهای این مجموعه عبارتند از: عکسی در آیینه دلم، روزی که مسیح(ع) را دیدم، بوی گل بوی او، صبح بیداری، معلم خودمانی، یک روز در باغ زندگی، باغ و الاغ، قله کوه، خودنویس طلایی، کفشهای خوششانس، دیدار باصفا، نتیجه کنکور.
چاپ نخست کتاب «عکسی در آیینه دلم» در ۲۶۳ صفحه و قطع رقعی با قیمت ۳۵ هزار تومان در شمارگان ۵۰۰ نسخه از سوی انتشارات یادشده منتشر شده است.
کتاب «زائران دیار زخم» مجموعه یادداشتها و خاطرات دفاع مقدس، یک سفرنامه، یک مقاله و یک دلنوشته است. محسن پرویز در دوران هشتساله دفاع مقدس، به صورت مستمر و پراکنده، ۳۲ ماه در جبهه حضور داشت و در ۱۲ عملیات کوچک و بزرگ به عنوان رزمنده، نیروی تبلیغات، پایگاه خبری و پزشکیار شرکت کرد. این مجموعه خاطرات او از ایام حضور در جبههها و یادداشتهایی در اینباره است.
این مجموعه در ۳۱۱ صفحه و پنج بخش تدوین شده است. بخش اول شامل ۱۱ یادداشت است. بخش دوم ۱۸ خاطره را دربرمیگیرد. بخش سوم، سفرنامه زیارت کربلای جنوب، هشت سال پس از پایان دفاع مقدس است. بخش چهارم شامل ۱۲۷ خاطره نویسنده و سایر همرزمان شهید حاج محمدابراهیم همت، از این سردار بزرگ جبهههای نبرد است. بخش پنجم نیز به مقالهای درباره امام زمان(عج) و دلنوشتهای برای ایشان اختصاص دارد.
خاطرات و یادداشتهای این مجموعه در فاصله زمانی سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۹۲ نوشته شدهاند.
چاپ نخست کتاب «زائران دیار زخم» در ۳۱۲ صفحه با قیمت ۴۰ هزار تومان در قطع رقعی و شمارگان ۵۰۰ نسخه از سوی انتشارات انجمن قلم ایرانیان امروز منتشر شده است.
همچنین کتاب «قاب عکسهای روی دیوار» مجموعه داستانهای کوتاه و داستانکهایی است که توسط محسن پرویز نوشته و از سوی انجمن قلم ایران در مجموعه آثار پیشکسوتان به چاپ رسیده است. پرویز داستاننویسی را همراه با نقد داستان ادامه داده است. ادامه تحصیل تا مقطع دکتری تخصصی (در رشتهای غیرمرتبط با ادبیات داستانی) و تصدی مسئولیتهایی چون معاونت دانشکده، معاونت دانشگاه و معاونت وزارتخانه نیز وقفهای در آن ایجاد نکرد.
«قاب عکسهای روی دیوار» مجموعهای است از ۲۳ داستان کوتاه و ۲۹ داستانک که در دو بخش داستانهای کوتاه و داستانکها در ۱۹۲ صفحه منتشر شده است. داستانها و داستانکهای این مجموعه در فاصله زمانی سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۳۹۵ نوشته شدهاند.
نویسنده معتقد است که هر داستان و داستانکی ظاهری دارد و باطنی؛ ظاهرش را همه میبینند و میفهمند و لایه پنهان آن را کسی درمییابد که به تاریخ نگارش هر داستان و اشارههای ظریف درون آن دقت کند و با رخدادهای اجتماعی مقارنش تطبیق دهد.
چاپ نخست کتاب «قاب عکسهای روی دیوار» در ۱۹۲ صفحه و قطع رقعی با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۵ هزار تومان منتشر شده است.
علاقهمندان میتوانند این کتابها را از طریق فروشگاه کتاب انجمن قلم ایران به نشانی تهران، خیابان سیدجمالالدین اسدآبادی، بالاتر از میدان سیدجمالالدین اسدآبادی، بین کوچههای ۴۴ و ۴۶، شماره ۳۶۰، یا به وسیله تلفن ۸۸۰۴۸۹۱۵-۸۸۰۵۹۳۱۹ تهیه کنند.
انتهای پیام