قمی: حاکم شدن عدالت در جامعه مردم را به انتخابات متمایل می‌کند

محمد قمی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه کارکردی برای افزایش مشارکت مردم در آن خواهد داشت، اظهار کرد: اساساً هر قانونی که انسان می‌نویسد قابل تغییر است و بعد از مدتی می‌توان آن را اصلاح کرد. حتی قانون اساسی ما هم در سال ۶۸ با تغییراتی همراه شد. قانون انتخابات هم در آن زمان که نوشته شده، درست بوده، اما حالا می‌بینیم که تعداد زیادی برای ریاست جمهوری نام‌نویسی می‌کنند اما شرایط لازم را ندارند و همین موضوع دردسرهایی ایجاد می‌کند.

وی افزود: برای سن ریاست جمهوری و نیز موارد مشابه هم نیازمندیم که قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییر کند تا کارآیی بهتری را شاهد باشیم که طبعاً در این زمینه شورای نگهبان هم نظارت خود را بر آن انجام می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه اعتقاد ندارم با اصلاح قانون انتخابات مردم بیشتر در  انتخابات  شرکت کنند، تصریح کرد: آنچه مردم را به سمت انتخابات می‌کشاند عدالت است. اگر در جامعه عدالت حاکم باشد مردم هم می‌آیند و مثل اول انقلاب در انتخابات شرکت می‌کنند وگرنه با تغییر قانون انتخابات تغییر خاصی در این زمینه صورت نمی‌گیرد.

قمی گفت: فقر، تبعیض، رانت‌خواری و فساد اقتصادی را که از میان برداریم آنوقت مردم هم رغبت و میل بیشتری به حضور در انتخابات می‌یابند. این موضوع رفع تبعیض و حاکم‌کردن عدالت از موضوعاتی است که رهبری انقلاب هم به آن اشاره کرده‌اند و تأکید دارند که کار کافی در این زمینه انجام نشده است. پس باید به این بخش هم توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

روایت عراقچی از چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک برجام
هم اکنون بخوانید

این نماینده سابق مجلس با اشاره به تأکید دولت بر استفاده از لایحه خود برای اصلاح قانون انتخابات به جای نگارش طرح تازه از سوی نمایندگان، اظهار کرد: به نظرم مشکلی ندارد که همان لایحه اصلاح انتخابات ریاست جمهوری که از سوی دولت ارائه شد، محور کار قرار گیرد و نمایندگان اگر در بخش‌هایی نظرات دیگری دارند، آنها را در جریان بررسی این لایحه مطرح کنند تا تغییرات لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا