ماهیان قرمز را قتل عام نکنیم

حسین رفیع در گفت و گو با ایسنا ادامه داد:‌ ماهی قرمز در فرهنگ هفت سین ما وجود نداشته و بعدها به سفره هفت سین اضافه شده‌است.

این فعال محیط زیست افزود: ما به فرهنگ خود که با طبیعت گره خورده و کمترین آسیب را به آن وارد می‌کند افتخار می‌کنیم اما اکنون سال‌هاست که ماهی قرمز را وارد سفره‌های هفت سین خود کرده‌ایم و بسیاری از این ماهی‌ها قبل از لحظه سال تحویل در تنگ ماهی از بین می‌روند.

وی تاکیدکرد: بهتر است به اصل آداب و رسوم سفره هفت سین خود بازگردیم و به‌جای ماهی قرمز از نمادهای دیگری که از گذشته وجود داشته استفاده کنیم و سال نو را با از بین بردن یک گونه جانوری آغاز نکنیم.

رفیع در پایان درباره رها کردن ماهی قرمز سفره هفت سین در رودخانه‌ها ، دریاچه‌ها و در جاهای دیگری که گونه‌های مختلفی از آبزیان در آن وجود دارند، گفت: علاوه بر اینکه ماهی قرمز گونه‌ای مهاجم محسوب می‌شود، می‌تواند حامل ویروس و باکتری‌هایی باشد که باعث آسیب رساندن به  محیطی شود که در آن رها شده اسن علاوه بر تاثیر منفی که بر کیفیت آن محیط دارد می‌تواند به گونه‌های موجود در آن محیط آسیب‌های جبران‌ناپذیری وارد کند.

انتهای پیام

«احراز هویت مکانی» باید در دستور کار سازمان ثبت احوال قرار بگیرد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

دکمه بازگشت به بالا