محمدنبی حبیبی مشورت را وظیفه خود قلمداد می‌کرد/ او حب مقام نداشت


محمدنبی حبیبی مشورت را وظیفه خود قلمداد می‌کرد/ او حب مقام نداشت

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ویژگی‌های شاخص محمدنبی حبیبی را در مراسم گرامیداشت او تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری اعتماد نو به نقل از ایلنا، سیدمصطفی میرسلیم در مراسم نخستین سالگرد درگذشت محمد نبی حبیبی گفت: برادر خوب ما مرحوم حاج محمدنبی حبیبی وارث بزرگان موتلفه بودند. بزرگان موتلفه آنهایی بودند که از سال ۴۲ دست به اقدامات بزرگی زدند و یاد آنها را در ذهن خود داریم همچون شهیدان بخارایی، صفارهرندی، اندرزگو، عراقی و لاجوردی.

وی افزود: این بزرگان ویژگی‌های داشتند که برای ما مهم است و ویژگی اول‌شان ایمان به آن چیزی بود که در آن گام نهاده بودند. کوچکترین شکی در وجودشان نبود. می‌دانستند چه می‌خواهند. علاوه بر آن ویژگی مهم دیگر این بود که آماده بودند تا سرحد فداکاری و ایثار در این راه گام بردارند و خود را برای این آماده کرده بودند و این هم آمادگی توام با تدبیر و شناخت بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کوشش دقیق و طراحی شده و ماهرانه‌ای بود که به خرج دادند. ویژگی دیگر آنها مقابله جدی با نفاق بود و نمودهای این را از سال ۵۴ و بعد از پیروزی انقلاب مشاهده کردیم. همه عزیزانی که خود را وارث آنها می‌دانند باید از خود سوال کنند که آیا قدرشناس این ملاک‌ها هستند یا نه. این‌ شهدا اغلب در شرایطی فعالیت‌های ارزنده سیاسی خود را پیش بردند که ما با شاه و حاکمیت طاغوت طرف بودیم لذا فعالیت برای این بود که آن نظام برچیده شود و بعد از پیروزی انقلاب، موتلفه امکانات اداره نظام را فراهم کردند.

بیانیه ارتش به مناسبت پیروزی مقاومت ملت فلسطین بر رژیم صهیونیستی
هم اکنون بخوانید

وی در ادامه گفت: مرحوم عسگر اولادی برای ما دبیرکل شاخصی بود. آنچه سعی کرد به ما آموزش بدهد جانشین‌پروری بود و جانشین‌پروری یکی از ابعاد جوان‌گرایی است. جوان‌گرایی دو نوع دارد؛ یکی جانشین‌پروری و دوم اینکه آیا این افراد فهمیده‌اند که از تجربه گذشتگان درست استفاده کنند؟ زمان آقای عسگراولادی، آقای حبیبی دبیرکلی را بر عهده گرفتند. من شناختم از آقای حبیبی به سال ۵۸ بر می‌گردد. وقتی که معاونت استانداری کرمان را برعهده داشت و بعد به استانداری فارس و خراسان رفت و بعد شهردار تهران شد. آقای حبیبی معتقد بود دبیرکل باید مجری تصمیمات شورای مرکزی باشد و دقیقا همین‌طور بود.

میرسلیم همچنین افزود: وی معتقد به سلسله مراتب تشکیلاتی بود. یکی از ویژگی‌های دیگر آقای حبیبی این بود که مشورت را تکلیف خود قلمداد می‌کرد. من اهمیت آن را زمان ریاست‌جمهوری آقای خامنه‌ای آموختم چون به ما آموختند که ارزش مشورت چقدر است. وی بسیار وقت‌شناس بود. بسیار مودب بود و در احترام گذاشتن به پیشکسوتان نظیر او را کمتر دیده بودم. همچنین در مهربان بودن با جوانان. او انتقاد‌پذیر بود و ما این ویژگی را کمتر داریم.

وی متذکر شد: آقای حبیبی خیلی علاقه‌مند به قرآن بود و در حد تدبر سعی می‌کردیم نکاتی را با هم مباحثه کنیم. من اینجا بود که فهمیدم چقدر به قرآن علاقه داشت. او حب مقام نداشت و ما چند دور مسئولیت دبیرکلی را بر دوش او گذاشتیم.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: این فرق می‌کند با اینکه وقتی او را مسئول کاری می‌کردند فروگذاری کند. او کوتاه نمی‌آمد. او دنبال مسئولیت نبود ولی وقتی مسئولیت را می‌پذیرفت کمال همت خود را به کار می‌بست. بسیار راحت با کسانی که از نظر سیاسی با او هم‌نظر نبودند وارد گفت‌وگو می‌شد تا به نتیجه‌ای برسند که به نفع کشور است. خیلی اندیشمند بود.

عراقچی: مقاومت بیشتر از همکاری ثمر می‌دهد
هم اکنون بخوانید

میرسلیم در پایان گفت: دبیرکل ما محب اهل‌بیت بود. بهترین دوران خدمت خود را دورانی می‌دانست که پابوس درگاه امام‌رضا بود و شبی که دنیا را ترک کرد شبی بود که برای گرامیداشت اهل‌بیت در منزل خودش برگزار کرد. روحش شاد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 6 =

دکمه بازگشت به بالا