اینترنت اشیا؛ آهنربای سرمایه‌گذاری‌های کلان

به گزارش ایسنا، اینترنت اشیا که در سال‌های اخیر مورد استقبال بسیاری از شرکت‌های تکنولوژی، دولت‌ها و کاربران قرار گرفته است، در سال‌های اخیر با استقبال بی‌نظیری از سوی غول‌های تکنولوژی، دولت ها و کاربران روبرو شده است.

حالا تازه‌ترین آمار و گزارش‌های منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی  IDC نشان می‌دهد که میزان سرمایه‌گذاری سازمان و شرکت‌های مختلف بر توسعه سرویس‌های مبتنی بر پلت‌فرم اینترنت اشیا (IoT) و زیرساخت‌های لازم برای آن در سال جاری میلادی ۷۴۵ میلیارد دلار بوده است.

آنها همچنین برآورد و اعلام کرده‌اند که این رقم تا سال ۲۰۲۲ میلادی از مرز یک تریلیون دلار نیز عبور خواهد کرد و این بدان معناست که اینترنت اشیا به سرعت درحال ورود به زندگی روزمره شهروندان بوده و به بخش جدایی ناپذیری از زیرساخت های اینترنتی کشورهای جهان تبدیل خواهد شد.

اینترنت اشیا و شهر هوشمند عباراتی هستند که این روزها در فضای مجازی زیاد به گوش کاربران می‌خورد. باید گفت که اینترنت اشیا به کاربران ساکن در شهرهای هوشمند این امکان را می‌دهد که با استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی و هوشمند خود به کارها و فعالیت‌های روزمره بپردازند و این امر در زمینه‌هایی همچون انرژی، حمل و نقل، صنعت، بهداشت و درمان، ساخت و ساز، خانه و شهر هوشمند نقش پررنگ و بسزایی ایفا خواهد کرد.

اینترنت اشیاء (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استانداردشده‌ای با یکدیگر در ارتباطند.

این سیستم جدید کنترل از راه دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاه‌ها، امروزه در کشورهای توسعه‌یافته‌ای همچون کره جنوبی در سیستم‌های اداری و همچنین وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

توان تولید نفت خام در مناطق نفت‌خیز جنوب به پیش از تحریم‌ها بازگشت
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 8 =

دکمه بازگشت به بالا