استفاده کمیته‌امداد از یافته‌های مراکز علمی در راستای خودکفایی مددجویان

به گزارش ایسنا، سیدمرتضی حسینی در نشست تخصصی با رؤسای دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و پارک علم و فناوری استان با بیان اینکه امسال دولت کمیته امداد را به ایجاد ۲۰ درصد از اشتغال کشور مکلف کرده است، اظهار کرد: این طرح دولت نشان‌دهنده فعالیت مطلوب این نهاد در حوزه اشتغال‌زایی است.

وی با اشاره به اینکه مدلی که کمیته امداد در حوزه اشتغال به کار برده در برگیرنده هدایت شغلی، اعطای تسهیلات، نظارت و سایر موارد است، افزود: قرار بر این است این مدل از اشتغال به عنوان یک الگو معرفی شود.

مدیرکل دفتر مطالعات و پژوهش‌های کمیته امداد با اشاره به شرایط اقتصادی کشور در سال گذشته، ادامه داد: در این شرایط کمیته امداد در راستای توانمندسازی افراد تحت پوشش اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی‌هایی انجام داد که از جمله استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان، پارک علم و فناوری و حوزه‌های علمیه است.

حسینی اضافه کرد: با استفاده از ظرفیت این نهادها وضعیت موجود در مناطق، خدمات و طرح‌های مختلف کمیته امداد بررسی و نواقص موجود در آن‌ها شناسایی و برطرف می‌شود. این اقدامات با امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های بزرگ در تهران آغاز شده و به تدریج در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های پژوهشی این نهاد، گفت: نیازهای پژوهشی کمیته امداد در ۸۰ محور از جمله توسعه خیر و احسان، مددکاری و توانمندسازی نیازمندان اعلام شده است.

لازم به ذکر است، در این جلسه اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه استان، مسئولان پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان نقطه نظرات خود را در زمینه‌های مختلف بیان کردند.

۱۲۵ زندانی مازندران حکم آزادی دریافت کردند
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 19 =

دکمه بازگشت به بالا