توصیه‌های سخنگوی ستاد انتخابات کشور به داوطلبان انتخابات

سیداسماعیل موسوی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه از ۱۰ تا ۱۶ خرداد مهلت استعفای داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: هر مقامی که مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات است و قصد حضور در انتخابات را دارد، باید در فاصله روزهای دهم تا شانزدهم خرداد استعفای خود را به مقام مافوق‌اش اعلام کرده و موافقت مافوق با تقاضای استعفا را نزد خود نگه دارد تا روز ثبت‌نام آن را به عنوان یکی از مدارک ثبت نام ارائه کند.

وی ادامه داد: افرادی که استعفای آنها پذیرفته شده‌اند به هیچ وجه نباید در مسئولیت خود باقی بمانند زیرا از سمت خود استعفا داده و استعفای آنها هم مورد پذیرش واقع شده است.

دبیر ستاد انتخابات همچنین بیان کرد: وزارت کشور پیش از این در بخشنامه‌ای به مدیران خود اعلام کرده بود که اگر قصد استعفا برای حضور در انتخابات دارند، استعفای خود را تا ۳۱ فروردین ارائه کنند.

موسوی خاطرنشان کرد: ۱۰ تا ۱۶ آذر برای زمان ثبت نام در انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است. داوطلبان انتخابات باید شش ماه قبل از ثبت نام در انتخابات، از سمت خود استعفا داده باشند بنابراین کسی که در روز ۱۵ خرداد استعفا می‌دهد نمی‌تواند در روز ۱۰ آذر ثبت نام کند زیرا شش ماه از زمان استعفای او نگذشته است. بنابراین توصیه می‌شود که کسانی که قصد استعفا دارند، سریع‌تر اقدام کنند و آن را به روزهای آخر مهلت استعفا موکول نکنند.

به گزارش ایسنا، ستاد انتخابات کشور پیش از این در اطلاعیه شماره یک اشخاصی که به واسطه مقام و شغل خود از داوطلب شدن محروم بوده و همچنین فهرست مشاغل همطراز با عناوین ماده ۲۹ قانون انتخابات را اعلام کرده است.

حمایت همه‌جانبه از افراد دارای معلولیت از اولویت‌های دولت تدبیر و امید بوده است
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا