جلوگیری از واردات ۹۰۰ هزار تنی تخم‌مرغ باکنترل آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

به گزارش ایسنا، رفیع‌پور در دیدار با استاندار سمنان از کنترل آنفلوآنزای حاد پرندگان به عنوان مهمترین مأموریت این سازمان در یک سال گذشته نام برد و اظهار کرد: کنترل این بیماری مشترک انسان و دام، نه تنها مانع از واردات تخم‌مرغ شد بلکه کنترل این بیماری به حوزه اقتصادی ما کمک کرد که نه تنها واردکننده این کالای پرمصرف نباشیم بلکه دو ماه است که در حال صادرات تخم مرغ نیز هستیم.

وی اضافه کرد: در صورت عدم کنترل بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، کشورمان در سال‌جاری نیازمند واردات ۹۰۰ هزار تنی تخم‌مرغ بود که با توجه به شرایط فعلی و مشکلات این بخش، تأمین این میزان تخم مرغ به هیچ وجه امکان‌پذیر نبود، اما خوشبختانه با تلاش همکاران پر تلاش ما و همکاری مردم، این مشکل برطرف شد.

وی از تهدید امنیت غذایی، به عنوان مهمترین اولویت دشمنان در جنگ نرم یاد کرد و افزود: مسئولیت تأمین اقتصادی در حوزه دامی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تلاش این سازمان برای برون‌سپاری بخشی از وظایف خود، به توانمندی نیروی انسانی این بخش در سطح کشور پرداخت و گفت: دانش، جوانگرایی و واگذاری امور به بخش خصوصی سه شاخصه بسیار مهم در حوزه سازمان دامپزشکی کشور است.

آشناگر – استاندار سمنان – نیز در این دیدار با تقدیر از مدیران دامپزشکی استان اظهار کرد: دامپزشکی، در تأمین سلامت غذا و مقابله با بیماری‌های مشترک انسان و دام مسئولیت مستقیم و مهمی دارد و هرگونه غفلت در این بخش می‌تواند به ایجاد مشکلات جدی بی‌انجامد.

ارزش بازار ارزهای دیجیتالی از یک تریلیون دلار گذشت
هم اکنون بخوانید

وی دامپزشکی را کاری سخت و مخاطره‌آمیز دانست و افزود: اگرچه آنفولانزای حاد پرندگان در سال‌های گذشته خساراتی را به بار آورد اما خوشبختانه با همت سازمان دامپزشکی کنترل شد.

استاندار سمنان با بیان این‌که دامپزشکی سازمانی قدرتمند، مهم و حساس است گفت: ارتباط مستقیم سازمان دامپزشکی و استانداری‌ها اگر مستمر و به موقع باشد، این همراهی می‌تواند به پیشبرد اهداف کمک بیشتری کند.

آشناگر بر ضرورت اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی درباره تأمین گوشت و مرغ مورد نیاز مردم تاکید کرد و افزود: نباید اجازه دهیم که کمبودها در این بخش به مردم آسیب وارد کند.

وی با اشاره به جمعیت بالای عشایری در استان گفت: استان سمنان با توجه به وجود ایل‌ها و طوایف عشایری مختلف، دارای ظرفیت‌های خوبی در حوزه تولید گوشت قرمز است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 15 =

دکمه بازگشت به بالا