امروز

شنبه, ۹ فروردین , ۱۳۹۹

  ساعت

۱۸:۴۰ بعد از ظهر

علی تمدنی ثانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در پاسخ به این سوال که چرا میزان مصرف آرد در این استان بیش از میانگین کشوری است؟ اظهار کرد: الگوی مصرف یکی از علل تأثیر گذار بر این امر است.

وی افزود: مردم خراسان شمالی نسبت به مردم سایر استان‌ها بیشتر نان مصرف می‌کنند و به اصطلاح نان خور تر هستند.

تمدنی ثانی ادامه داد: تمایل مردم به مصرف نان در سایر استان بیشتر به نان‌های برشته است این درحالی است که مردم خراسان شمالی تمایل دارند تا نان‌های ضخیم و ملایم مصرف کنند و همین امر سبب شده تا نان‌های بربری پخته شده در این استان از حجم زیادی برخوردار باشد.

به گفته وی، وزن چانه خمیر در این استان سنگین‌تر گرفته می‌شود تا نان ضخیم و ملایم‌تر پخته شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: بالا بودن دور ریز نان از دیگر عوامل تأثیر گذار بر این امر نیز محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی‌که خراسان شمالی در مسیر حرم مطهر امام رضا (ع) قرار دارد و سالانه تعداد زیادی مسافر از این استان عبور می‌کند این امر نیز بر افزایش مصرف نان در این استان اثر گذار بوده است.

انتهای پیام

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

سومین نمایشگاه نقاشی و آثار دستی معلولین ذهنی تهران برگزار شد + تصاویر
در کنار همیم!
ما ۴۹ درصدیم! سهممان از کابینه چقدر است؟!
درخواست یک آتش نشان از سگ زنده یاب پلیس برای یافتن همکارش در زیر آوار

۱
قاسم رضایی نفر سوم جهان شد
۵ زلزله پیاپی «فاریاب» کرمان را لزراند

۱
قاسم رضایی نفر سوم جهان شد
۵ زلزله پیاپی «فاریاب» کرمان را لزراند

۱
قاسم رضایی نفر سوم جهان شد
۵ زلزله پیاپی «فاریاب» کرمان را لزراند