پیاده سازی نسخه جدید و نگهداشت استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ در شهرداری تهران

پیاده سازی نسخه جدید و نگهداشت استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ در شهرداری تهران مبتنی بر بهبود کیفیت محیط زیست شهری ارائه گردید.
به گزارش اعتماد نو به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، نشست هم اندیشی “ارتقاء نظام مدیریت محیط زیست در مجموعه شهرداری تهران” با حضور مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار، شهردار منطقه ۱۷ و مدیرکل محیط زیست و انرژی سازمان ملی استاندارد و روسای محیط زیست مناطق ۲۲گانه در سالن جلسات شهرداری منطقه ۱۷ برگزار شد.
صدرالدین علی پور مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار با اشاره به لزوم ارتباط موثر مدیران محیط زیست مناطق با شهرداران و معاونین خدمات شهری گفت: استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱ به عنوان یک عامل پیشگیری و کنترل کننده کیفیت محیط زیست باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه در خصوص مسائل محیط زیستی بیشتر دنبال مفاهیم هستیم و از اجرا دور افتاده ایم، افزود: همواره تلاش ما بر آن است که استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱ منطبق با استانداردهای به روز دنیا مبتنی بر بهبود کیفیت محیط زیست شهری مورد بازنگری قرار گیرد.
علی پور با اشاره به اینکه شهرداری به عنوان یک نهاد خدماتی- اجرایی باید در یک چارچوب مشخص فعالیت نماید تا میزان اثربخشی فعالیت ها قابل ارزیابی باشد، خاطرنشان ساخت: موضوعات محیط زیستی باید در کل بدنه شهرداری عملیاتی و کاربردی شود و فعالیت ها در این زمینه به گونه ای اجرا شوند که نتایج آن ها بر کیفیت زندگی شهروندان و محیط زیست شهری قابل مشاهده و رویت باشد.
در ادامه امیر محسنی شهردار منطقه ۱۷ محیط زیست را مهم ترین موضوع در سراسر جهان دانست و گفت: هر شخص در زندگی خود علاوه بر وظایف کاری و اداری دارای مسئولیت اجتماعی در این حوزه است که باید به آن توجه نماید.
وی افزود: با توجه به اینکه این منطقه به دلیل مساحت کم، امکان توسعه برخی از شاخص های محیط زیستی نظیر میزان سرانه فضای سبز و غیره را ندارد، ولی خواهان راهنمایی و همکاری اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار جهت پیاده سازی راهکارهای جدید و قابل استفاده با توجه به معضلات و مشکلات منطقه هستیم.
لازم به ذکر است در این نشست، رویکرد جدید اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار در پیاده سازی و نگهداشت استاندارد ISO14001:2015 و نحوه پیاده سازی و نگهداشت موفق این استاندارد در سطح مناطق ۲۲گانه ارائه و مورد تبادل نظر قرار گرفت.

آموزش و پرورش از فقر استانداردهای متعددی در بخش‌های نرم و سخت در رنج پنهان است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + چهار =

دکمه بازگشت به بالا