رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که طرح کالابرگ الکترونیکی حتی در صورت آغاز محدود برای سه دهک پایین جامعه، باید در آبانماه اجرا شود و منابع اعتباری آن نیز مشخص و تأمین گردد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، محمدباقر قالیباف در جلسه شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی با حضور روسای کمیسیونهای تخصصی و اعضای هیأت رئیسه، بر لزوم اجرای فوری طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت مستقیم از مصرفکنندگان تأکید کرد و افزود: هدف اصلی، رساندن یارانه به انتهای زنجیره است تا مردم به جای یارانه نقدی، کالاهای اساسی را دریافت کنند.
قالیباف تصریح کرد: این طرح باید در مرحله نخست برای سه دهک پایین جامعه اجرا شود و در فاصله کوتاهی برای همه هفت دهک گسترش یابد. وی خواستار اختصاص و تأمین منابع مورد نیاز پیش از آغاز طرح شد و افزود که مجلس بر اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت به صورت نظارت پیشینی اصرار دارد، نه در سال پایانی.
رئیس مجلس ضمن تأکید بر اصلاح ساختار اقتصادی کشور گفت: شش مسأله اصلی بر اساس گزارش عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم احصاء خواهد شد تا در سالهای آینده مبنای سیاستگذاری قرار گیرد. قالیباف حوزه انرژی را پایه اصلاح اقتصاد دانست و افزود: معیشت خانوار، شامل مسکن، سلامت و کالاهای اساسی، محور اقدامهای مجلس در چارچوب قانون برنامه هفتم است تا قدرت خرید مردم حفظ شود.
در این جلسه، روسای کمیسیونها و معاون نظارت مجلس نیز گزارشی از اجرای قانون برنامه هفتم و چالشهای موجود ارائه کردند و بر اهمیت استفاده از این قانون بهعنوان مبنای تدوین لوایح بودجه سالهای آتی تأکید داشتند.
