سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست نیویورک با اروپا و آژانس رد شد

فاطمه مهاجرانی گفت ایران در سفر نیویورک آماده برگزاری نشست با سه کشور اروپایی، آژانس و ویتکاف بود اما این پیشنهاد پذیرفته نشد یا طرف‌ها در جلسات حضور نیافتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، سخنگوی دولت در حاشیه نشست هیات دولت در ۹ مهر ۱۴۰۴ با اشاره به گزارش وزیر امورخارجه درباره سفر نیویورک گفت ایران درخواست برگزاری جلسه با حضور سه کشور اروپایی، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ویتکاف را مطرح کرد اما این درخواست رد شد و یا طرف‌ها در جلسات شرکت نکردند.

مهاجرانی افزود محور مذاکرات پیشنهادی، گفت‌وگو درباره ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد و حذف کامل مکانیسم اسنپ‌بک بود که طرف مقابل نپذیرفت. ابتدا پیشنهاد اروپا تعلیق ۶ ماهه بود و سپس ویتکاف بر این مدت تاکید داشت. ایران حتی در آخرین شب پیشنهاد تعویق ۴۵ روزه را مطرح کرد که با فشار لابی صهیونیست‌ها رد شد.

وی تأکید کرد دستگاه دیپلماسی تلاش کرد اسنپ‌بک را حذف یا تعویق کند، اما فشار لابی صهیونیست‌ها مسیر تصمیم‌گیری اروپا و آمریکا را تغییر داد. به گفته او، با وجود تمایل اولیه برخی کشورهای اروپایی، در نهایت به بازگشت تحریم‌ها رأی داده شد.

هشدار ایلان ماسک: مهاجرت گسترده، اروپا را به سوی قتل‌عام جمعی سوق می‌دهد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

دکمه بازگشت به بالا