تتلو به اعدام محکوم شد

سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام برای امیرحسین مقصودلو به اتهام توهین به مقدسات خبر داد و گفت این حکم در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، اصغر جهانگیر در نشست خبری امروز درباره پرونده امیرحسین مقصودلو اظهار داشت: وی به اتهام تشویق به فساد و فحشا از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۰ سال حبس محکوم شده و هم‌اکنون در حال تحمل این مجازات است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: مقصودلو همچنین در شعبه نهم دادگاه کیفری یک به اتهام توهین به مقدسات به ۵ سال حبس محکوم شده بود، اما این حکم پس از فرجام‌خواهی دادستانی تهران نقض و به دیوان عالی کشور ارجاع شد.

جهانگیر تصریح کرد: شعبه ششم دادگاه کیفری یک با استناد به مواد ۲۶۲ و ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی، حکم اعدام را برای این متهم صادر کرده است. وی تأکید کرد که این حکم هنوز در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است و نتیجه نهایی آن اعلام نشده است.

سخنگوی قوه قضاییه در پایان گفت: به محض اعلام نتیجه نهایی از سوی دیوان عالی کشور، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

 

 

صدور ۹۳ حکم قطعی از ۱۱۷ پرونده حقوق های نجومی در دیوان محاسبات
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

دکمه بازگشت به بالا