تولید نفت ایران افزایش یافت، اما قیمت‌ها سقوط کرد!

گزارش جدید اوپک نشان می‌دهد تولید نفت ایران در مارس رشد کرد، اما قیمت نفت سنگین این کشور برای دومین ماه متوالی کاهش یافت و به مرز ۷۴ دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در تازه‌ترین گزارش ماهانه خود اعلام کرد تولید نفت خام ایران در ماه مارس با افزایش ۱۲ هزار بشکه‌ای نسبت به ماه قبل، به ۳.۳۳۵ میلیون بشکه در روز رسید.

اما در بخش قیمت‌ها، نفت سنگین ایران روند نزولی داشته و با کاهش ۳.۴ درصدی به ۷۴.۷۶ دلار در هر بشکه رسید. این کاهش همسو با افت عمومی قیمت سبد نفتی اوپک بوده که ۳.۷ درصد کاهش را تجربه کرده و به ۷۴ دلار در هر بشکه رسیده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد میانگین قیمت نفت ایران در سال ۲۰۲۵ تاکنون به ۷۷.۳۱ دلار رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۴.۵ دلار کاهش نشان می‌دهد.

اوپک همچنین پیش‌بینی خود از رشد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۵ را کاهش داده و اکنون انتظار دارد تقاضا تنها ۱.۳ میلیون بشکه در روز رشد کند که ۱۵۰ هزار بشکه کمتر از پیش‌بینی ماه قبل است. این سازمان دلیل این تعدیل را داده‌های سه ماهه اول سال و تأثیر تعرفه‌های تجاری آمریکا عنوان کرده است.

 

 

بحران انرژی عراق پس از قطع برق ایران؛ تلاش برای جایگزینی گاز الجزایر
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا