۶ میلیون افغانستانی در ایران؛ هزینه‌های سنگین و چالش‌های امنیتی

رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور از حضور ۶.۱ میلیون افغانستانی در کشور خبر داد و هشدار داد: هزینه‌های یارانه‌ای این جمعیت به دوش اقتصاد ایران است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، نادر یاراحمدی، مشاور وزیر کشور، در تشریح آمار اتباع افغانستانی گفت: «از ۶.۱ میلیون نفر حاضر در کشور، ۲.۱ میلیون دارای مدارک قانونی، ۲ میلیون فاقد مدارک و ۲ میلیون دیگر در فرآیند سرشماری هستند.»

وی با اشاره به خروج یک میلیون افغانستانی غیرمجاز در سال گذشته تأکید کرد: «۴۰ درصد این افراد به صورت داوطلبانه کشور را ترک کردند که نشان‌دهنده اثربخشی سیاست‌های نظارتی است.» مسئول وزارت کشور با اشاره به چالش‌های حضور این جمعیت گفت: «پرداخت یارانه سوخت، حمل‌ونقل و سایر حمایت‌ها به این افراد، فشار اقتصادی قابل‌توجهی به کشور وارد می‌کند، درحالی که جامعه جهانی کمکی نمی‌کند.»

یاراحمدی به موضوع اتباع مجرم نیز اشاره کرد: «با باندهای مجرمانه به شدت برخورد می‌شود. برای زندانیان غیرخشن نیز تسهیلاتی برای انتقال به افغانستان و گذراندن محکومیت در آنجا فراهم شده است.»

 

 

دیدار سردار رادان و مومنی با یکدیگر/ تاکید بر تقویت ارتباط بین فراجا و وزارت کشور
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 15 =

دکمه بازگشت به بالا