![صبحانه](/wp-content/uploads/2025/02/63354770.jpg)
مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف کالری بیشتر در وعده صبحانه، خطر افسردگی را کاهش میدهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، پژوهشگران دانشگاه پزشکی هاربین در چین دریافتند که بیماران قلبی در صورت مصرف صبحانهای پرکالری، شانس بیشتری برای جلوگیری از ابتلا به افسردگی دارند. این مطالعه که دادههای آن بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ از بیش از ۳۲ هزار آمریکایی جمعآوری شده، نشان داد که افرادی که بیشترین کالری را در وعده صبحانه دریافت کردند (بهطور متوسط ۷۹۱ کالری)، ۳۰ درصد کمتر از افرادی که صبحانهای کمکالری (میانگین ۸۸ کالری) مصرف کردند، در معرض افسردگی قرار داشتند.
متخصصان تأکید کردند که زمان دریافت کالری میتواند بر ریتم شبانهروزی و متابولیسم بدن اثر بگذارد و اختلال در این ریتم، یکی از عوامل افسردگی محسوب میشود. نتایج این پژوهش که در مجله BMC Medicine منتشر شده، همچنین نشان میدهد که حتی تغییر ۵ درصدی کالری روزانه از شام یا ناهار به صبحانه، میتواند خطر افسردگی را ۵ درصد کاهش دهد.