
رئیسجمهور در نشست همدلی سران قوا تأکید کرد که شاخص اصلی در تمامی اقدامات باید مردم باشند و برای حل مشکلات مردم باید با انصاف برخورد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مسعود پزشکیان، رئیسجمهور در نشست همدلی قوای سهگانه که به میزبانی نهاد ریاستجمهوری و به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کشور قابل قبول نیست، اظهار کرد: «وضعیت اقتصادی باید اصلاح شود و گرانی فشار زیادی به مردم وارد میکند.» وی افزود که بخشی از حل این مشکل در دست دولت است و در جلسات سران قوا برای کاهش فشار اقتصادی تصمیمگیریهایی اتخاذ شده است.
پزشکیان همچنین به اهمیت برخورد منصفانه با مردم اشاره کرد و گفت: «اگر از مردم دوری کنیم، به دلیل منیت خودمان است. وقتی مردم از ما ناراضی هستند، باید به آنها توضیح دهیم که مشکل در کجا است و برای حل آن تلاش کنیم.»
وی با اشاره به لزوم توجه به قومیتها و همسایگان گفت: «نگاه ما به قومیتها باید بر اساس عدالت باشد و تلاش داریم روابط خود را با کشورهای همسایه تقویت کنیم.»
رئیسجمهور افزود: «هدف ما خدمت به تمامی مردم است. ۵۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، آیا آنها مردم نیستند؟» و تصریح کرد که نباید هیچگونه تبعیضی میان افراد قائل شویم.
پزشکیان همچنین تأکید کرد که نظام باید در راستای افزایش تولید و حمایت از تولیدکنندگان و سرمایهگذاران تلاش کند و گفت: «دولت باید بسترهای مناسب برای تولیدکنندگان فراهم کند تا در شرایط برابر رقابت کنند و رانت وجود نداشته باشد.»
وی در پایان، از تمامی افراد خواست که با وحدت کلمه مشکلات کشور را حل کرده و برای توسعه کشور دست به دست یکدیگر دهند.