وزیر بهداشت: اصلاح قیمت ۱۰ درصد داروها برای جلوگیری از زیان تولیدکنندگان

وزیر بهداشت اعلام کرد که اصلاح قیمت حدود ۱۰ درصد اقلام دارویی که تولید آنها برای تولیدکنندگان زیان‌ده بود، با حمایت دولت و بیمه‌ها انجام شده است تا هزینه‌های اضافی به مردم تحمیل نشود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در اولین اجلاس حضوری روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، درباره اصلاح قیمت برخی داروها توضیح داد. وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ درصد از اقلام دارویی نیاز به اصلاح قیمت داشتند، گفت: «تولید این داروها برای تولیدکنندگان زیان‌ده بود و ادامه این روند منجر به کمبود دارو می‌شد. بنابراین، قیمت‌ها با حمایت دولت و بیمه‌ها اصلاح شد تا هزینه‌های اضافی به مردم تحمیل نشود.»

وزیر بهداشت افزود: «داروهایی که قیمت آنها اصلاح شده، اغلب داروهای تزریقی و پمادهای استریل هستند که مصرف عمومی و دائمی ندارند. همچنین، ۸۰ درصد داروهای تزریقی در بیمارستان‌ها استفاده می‌شوند و هزینه‌های آنها توسط بیمه پرداخت می‌شود.»

وی با اشاره به مثال آمپول دگزا، که قیمت آن از ۴۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان افزایش یافت، توضیح داد: «این افزایش قیمت به دلیل ناکافی بودن قیمت قبلی برای پوشش هزینه‌های تولید بود. اگر این اصلاح انجام نمی‌شد، مجبور به واردات همین دارو با قیمت‌های بسیار بالاتر از کشورهایی مانند هند بودیم.»

ظفرقندی همچنین از اضافه شدن ۲۷ هزار نیروی درمانی جدید به سیستم سلامت کشور خبر داد و گفت: «حدود ۱۲ هزار نفر از این نیروها پرستار هستند که این اقدام باعث کاهش اضافه‌کارهای اجباری و ایجاد فضای تنفسی برای کادر درمان می‌شود.»

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم وفاق و هم‌افزایی در دانشگاه‌های علوم پزشکی تأکید کرد و گفت: «برگزاری چنین جلساتی باید تداوم داشته باشد تا بتوانیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم و چالش‌های موجود را برطرف کنیم.»

صدا و سیما اخبار صحیح را به مردم بدهد
هم اکنون بخوانید

وی با اشاره به بدهی‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی که حدود ۹۷ هزار میلیارد تومان است، گفت: «پرداخت بدهی‌ها باید بر اساس اولویت‌های نیروی انسانی، دارویی و بستانکاری پیمانکاران انجام شود. همچنین، باید از طرح‌های بلندپروازانه بدون بودجه کافی خودداری کنیم.»

ظفرقندی در پایان، بر ضرورت ایجاد وفاق نسلی و کاهش فاصله بین مسئولان و نیروی انسانی تأکید کرد و گفت: «فضای گفت‌وگوی آزاد در دانشگاه‌ها باید فراهم شود تا بتوانیم با شفافیت و صداقت، مسائل را حل کنیم.»

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا