ضرورت تغییر در روند توسعه کشور

رئیس‌جمهور خواستار بازنگری فوری در توسعه کشور شد و بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مشکلات تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در دیدار با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به چالش‌های متعدد کشور، اظهار داشت: «روند غلط توسعه فعلی کشور باید هرچه سریع‌تر با روندی صحیح جایگزین شود. برای این منظور باید از ظرفیت‌های کارشناسی و دانشگاهی به شکل بهینه بهره‌گیری کرد.»

بررسی مشکلات استان‌ها و توسعه تهران

پزشکیان با اشاره به مشکلاتی نظیر کم‌آبی و ناترازی توسعه در استان‌ها، تأکید کرد: «تهران دیگر ظرفیت توسعه ندارد. دولت چهاردهم با همکاری چند دانشگاه بزرگ کشور، تهیه نقشه توسعه استانی را در دستور کار قرار داده است.»

توسعه ریلی و تعامل با روسیه

رئیس‌جمهور با اشاره به اجرای کریدورهای شمال-جنوب و شرق-غرب اظهار کرد: «در سفر آتی به روسیه توافقات مرتبط با اجرای این پروژه‌ها نهایی خواهد شد. همچنین فعالان بخش خصوصی در این سفر همراه ما خواهند بود تا زمینه‌های همکاری بیشتر فراهم شود.»

تمرکز بر انرژی خورشیدی

وی با اشاره به برنامه‌ریزی دولت برای حل ناترازی انرژی افزود: «توسعه نیروگاه‌های خورشیدی از اولویت‌های اصلی ماست. هدف‌گذاری کرده‌ایم که ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی تولید شود و مراکز دانش‌بنیان را در این مسیر مشارکت دهیم.»

عدالت آموزشی و معیشتی

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود به رفع کمبود فضای آموزشی و اصلاح روش‌های تدریس در مدارس دولتی پرداخت و افزود: «با آموزش معلمان برای استفاده از فناوری‌های جدید، کیفیت آموزش ارتقا خواهد یافت. همچنین تلاش داریم مشکلات معیشتی معلمان، از جمله تأمین مسکن، را برطرف کنیم.»

ظریف: وامدار مردمیم!
هم اکنون بخوانید

اصلاح یارانه‌ها و توسعه مکران

رئیس‌جمهور با انتقاد از توزیع ناعادلانه یارانه‌ها گفت: «در حال طراحی راهکارهایی هستیم که ضمن حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، توزیع یارانه‌ها عادلانه‌تر شود.» همچنین با اشاره به توسعه مکران افزود: «برای این منطقه از مشاوران خارجی متخصص بهره خواهیم گرفت تا با شیوه‌های جدید توسعه، به جایگاه برتر منطقه دست یابیم.»

نقش مجلس در اولویت‌بندی بودجه

وی در پایان بر نقش نمایندگان مجلس در اصلاح رویه‌های توسعه تأکید کرد و گفت: «منابع باید به پروژه‌های اولویت‌دار اختصاص یابد تا این طرح‌ها تکمیل شوند و از پراکندگی منابع جلوگیری شود.»

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =

دکمه بازگشت به بالا