نتایج تجدیدنظر آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد

فرایند بررسی پرونده‌های داوطلبان به پایان رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مدیرکل هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که نتایج پرونده‌های مربوط به تجدیدنظر آزمون‌های استخدامی سال ۱۴۰۳ بررسی و اعلام شده است.

رضا روستایی با اشاره به اتمام روند بررسی پرونده‌های داوطلبانی که صلاحیت عمومی آنان در نتایج نهایی آزمون استخدامی رد شده بود، گفت: «فرایند بررسی مجدد این پرونده‌ها در تمامی هسته‌های گزینش سراسر کشور انجام شد و با اشتغال و استخدام افراد واجد شرایط موافقت شد.»

وی همچنین افزود: «برای داوطلبانی که در مرحله تجدیدنظر اول با اشتغال آنها موافقت نشده است، امکان درخواست بررسی مجدد طبق قانون وجود دارد. این دسته از داوطلبان می‌توانند درخواست خود را در هسته‌های گزینش استان ثبت کنند تا پرونده‌شان برای بررسی نهایی به هیأت مرکزی گزینش ارسال شود.»

روستایی خاطرنشان کرد که از میان داوطلبان آزمون‌های استخدامی، ۳۲۸۲ نفر به آراء بدوی گزینش اعتراضی نداشته و از ادامه فرایند انصراف داده‌اند.

مدیرکل هیأت مرکزی گزینش در پایان با قدردانی از زحمات مدیران و اعضای هسته‌های گزینش سراسر کشور، تأکید کرد که مجموعه گزینش با رعایت قانون، دوری از افراط و تفریط، حرکت بر محور عدالت، و حفظ حقوق داوطلبان، به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

 

 

هسته اصلی مناقشه در وین چیزی جز برنامه هسته‌ای است/ طرفین باید راه‌های خلاقانه‌ای برای احیای برجام پیدا کنند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا