پیشرفت‌های دفاعی ارتش: محصول ایمان، دانش و خودکفایی

معاون اجرایی ارتش: دشمنان از قدرت نیروهای مسلح کشور متحیر شده‌اند.
امیر سرتیپ محمودی از تبدیل تحقیقات نظامی به محصولات راهبردی در سایه تحریم‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، امیر سرتیپ محمد محمودی، معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در دهمین دوره جامعه‌پذیری نظامی مشترک دانش‌پژوهان دانشگاه‌های درجه‌داری نیروهای چهارگانه ارتش که در مرکز آموزش درجه‌داری حضرت جوادالأئمه نیروی زمینی ارتش برگزار شد، گفت: «نیروهای مسلح کشور با وجود تحریم‌های چندین دهه، توانسته‌اند تحقیقات خود را به محصولات کاربردی و راهبردی تبدیل کنند.» وی همچنین از پرتاب موفق ماهواره «فخر ۱» ارتش به عنوان نماد این توانایی یاد کرد.

توسعه آموزش و آمادگی‌های رزمی
امیر محمودی با اشاره به تغییر ساختار آموزش در نیروهای چهارگانه ارتش، اعلام کرد که این دوره‌ها اکنون به صورت مشترک برگزار می‌شوند تا درک بهتری از ظرفیت‌های انسانی و همکاری‌ها در مأموریت‌های آتی حاصل شود. وی تأکید کرد که نخبگان و افراد برگزیده در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند و آمادگی ذهنی و فیزیکی آنان نقشی اساسی در پیشبرد اهداف دفاعی کشور دارد.

هوشیاری در برابر جنگ شناختی
معاون اجرایی ارتش با استناد به آیه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ»، بر اهمیت تقویت آمادگی در مقابله با جنگ شناختی دشمنان تأکید کرد. او تصریح کرد: «دشمنان با بهره‌گیری از رسانه‌ها و جنگ روانی به دنبال ایجاد انحراف و تضعیف جبهه مقاومت هستند، اما ملت و نیروهای مسلح کشور با هوشیاری و آمادگی بالا، تمامی اقدامات آن‌ها را ناکام گذاشته‌اند.»

تحریم‌ها و خودکفایی نظامی
وی با اشاره به پیشرفت‌های اخیر صنعت نظامی کشور، گفت: «علیرغم تحریم‌ها، نخبگان جوان نیروهای مسلح توانسته‌اند کشور را به خودکفایی کامل در حوزه نظامی برسانند. این پیشرفت‌ها حاصل ایمان، انضباط و آموزش‌دیدگی نیروهای مستعد و ولایی ارتش است.»

به دنبال ایجاد امتدادهای عمقی هستیم
هم اکنون بخوانید

پرتاب ماهواره و دستاوردهای علمی
امیر محمودی پرتاب موفق ماهواره «فخر ۱» ارتش با ماهواره‌بر سیمرغ را نمونه‌ای از دستاوردهای راهبردی کشور دانست و اظهار کرد: «این اقدام موجب افتخار ملت ایران شده و نشان داده است که تهدیدات استکبار جهانی نه‌تنها مانعی ایجاد نکرده بلکه انگیزه جوانان انقلاب اسلامی را برای دستیابی به اهداف خود تقویت کرده است.»

وی در پایان بر قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح کشور تأکید کرد و افزود: «دشمنان هرگونه تهدیدی علیه منافع کشور را با سیلی محکم ملت ایران پاسخ خواهند گرفت.»

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =

دکمه بازگشت به بالا