وزیر آموزش و پرورش: محرومیت‌زدایی و عدالت آموزشی از اولویت‌های دولت

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، تاکید کرد که محرومیت‌زدایی، کیفیت‌بخشی و عدالت آموزشی از سیاست‌ها و اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، کاظمی صبح امروز پنجشنبه، هفتم آذرماه، در مراسم تجلیل از خیر مدرسه‌ساز و افتتاح مدرسه وکیلی(۹۹) در نیشابور، ارتقای نظام تعلیم و تربیت از طریق این اصول را بسیار حائز اهمیت دانست. وی اشاره کرد که رئیس‌جمهور با تشکیل کمیته محرومیت‌زدایی و عدالت آموزشی، تقریبا هر هفته نشست‌های تخصصی با آموزش و پرورش برگزار می‌کند که این موضوع اهمیت آموزش و پرورش در دولت را نشان می‌دهد.

نقش خیرین و چالش‌های آموزش و پرورش

کاظمی با بیان این‌که خیرین، معلمان و الگوهای دانش‌آموزان هستند، گفت: «نیشابور با بزرگان علم و ادب و عرفای خود شناخته می‌شود و از این بابت جایگاه ویژه‌ای دارد.» وی مشکلات عدیده موجود در نظام آموزشی را یادآور شد و افزود: «برای توسعه و آبادانی کشور، تنها از مسیر آموزش و پرورش می‌توان حرکت کرد. سرانه آموزشی کشور بعد از ۴۵ سال هنوز پایین است و نیاز به یک نهضت عمومی داریم.»

اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش از جذب ۷۰ هزار معلم از طریق آزمون خبر داد و گفت: «بیش از ۱۵ هزار پرونده گزینش بررسی شده و ۵ هزار نفر جذب سیستم آموزشی شدند. در مرحله نخست، جذب ۲۶ هزار نیروی خرید خدمات در دستور کار قرار گرفت و با حمایت رئیس‌جمهور، نیروهای قرارداد کار معین استان خوزستان تبدیل وضعیت شدند.»

وی افزود: «امیدواریم با حمایت نمایندگان مجلس، نیروهای قرارداد کار معین و خرید خدمات در سراسر کشور، تبدیل وضعیت شده و امنیت شغلی و انگیزه بیشتری برای آن‌ها ایجاد شود.»

پمپئو: نه من خواهان جنگ با ایران هستم و نه هیچ کسی دیگر در دولت آمریکا
هم اکنون بخوانید

تحولات در نیشابور و برنامه‌های آینده

کاظمی به جمع‌آوری ۱۵ کلاس کانکسی در نیشابور و جایگزینی آن‌ها با کلاس‌های درس جدید اشاره کرد و گفت: «این اقدام آغازگر تحولی در مسیر توسعه کشور است.» همچنین از بررسی اولویت‌دار برای مجوز ایجاد دانشگاه فرهنگیان واحد خواهران نیشابور خبر داد.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − دو =

دکمه بازگشت به بالا