
حزبالله لبنان شیخ نعیم قاسم را بهعنوان دبیرکل جدید خود انتخاب کرد؛ این اقدام، موجب واکنش تند وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، شورای رهبری حزبالله لبنان ظهر امروز (سهشنبه) اعلام کرد که شیخ نعیم قاسم، که پیشتر معاون شهید سید حسن نصرالله بود، بهعنوان دبیرکل جدید این جنبش انتخاب شده است؛ تصمیمی که واکنش خشمگینانه اسرائیل را در پی داشت. الی کوهن، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی، اذعان کرد: «هر فردی که در رأس حزبالله قرار بگیرد، هدف ترور خواهد بود.» در ادامه، یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل نیز با تهدید گفت: «این انتصاب موقت است و شمارش معکوس آغاز شده است.»
شیخ نعیم قاسم، متولد ۱۹۵۳ در جنوب لبنان، روحانی شیعه و سیاستمداری است که از سال ۱۹۹۱ معاون دبیرکل حزبالله بوده و همراه با امام موسی صدر در تأسیس جنبش امل و تشکیل حزبالله لبنان نقش داشته است.