رقص و آواز «امید» و «آرزو» ۱۰ دقیقه پس از رهاسازی + عکس

رقص و آواز «امید» و «آرزو» ۱۰ دقیقه پس از رهاسازی + عکس


به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی استان مازندران، عطاءالله کاویان امروز در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت درنای سیبری، اظهار کرد: بعد از پنج روز نگهداری درنای ماده که از بلژیک به ایران منتقل شده است در این مدت در سازه‌ای که به همین منظور تا زمان رها سازی تهیه شده بود نگهداری می‌شد و به صورت لحظه‌ای نیز مورد پایش قرار داشت.


وی با بیان اینکه در این مدت به صورت همزمان رفتار درنای امید نیز در تالاب و در مجاورت این سازه مورد پایش قرار گرفت، افزود: در این چند روز فاصله این دو پرنده بهم نزدیک‌تر شد و صبح روز گذشته به دلیل فراهم بودن شرایط مناسب و رعایت پروتکل‌های لازم رها سازی شد.


امید و آرزو 2


کاویان با اشاره به پیگیری‌های متعدد درحوزه اداره کل محیط زیست و سازمان متبوع با دفتر حیات وحش، تصریح کرد: مکاتبه ‌ای با “آقای گیل” در کشور بلژیک انجام شد و درنای امید مطابق با استاندارد به نزدیک سازه درنای ماده قرار گرفت و این رها سازی به صورت تدریجی انجام شد.


امید و آرزو 3


مدیرکل محیط زیست مازندران افزود: بعد از پنج دقیقه درنای ماده از سازه خارج شد و خود را به درنای امید نزدیک کرد؛ پس از ۱۰ دقیقه در کنار هم با رقص و آوازی که انجام دادند نشان دادند که معارفه خوبی بین این دو پرنده انجام شده است.


امید و آرزو 4


این مسئول محیط‌زیستی گفت: انتظاری که ما در حال حاضر داریم این است که از این لحظه به بعد هم ذات طبیعی این پرنده و محیط نقش خود را به خوبی انجام دهد و ما شاهد بروز رفتارهای طبیعی در هر دو پرنده باشیم.

لزوم اجرای دقیق طرح تقلیل حضور کارکنان در وضعیت قرمز و نارنجی/عدم همکاری برخی دستگاه های ملی
هم اکنون بخوانید


امید و آرزو 5


به گفته کاویان، یک ماه به زمان مهاجرت بازگشت پرندگان باقی مانده است با تعذیه مناسب و تقویت ماهیچه‌های پروازی شاهد مهاجرت آنها به صورت همزمان باشیم که این برنامه نهایی سازمان محیط زیست است و همه کارشناسان و علاقمندان محیط زیست در انتظار آن روز هستیم.


این مسئول با اشاره به تغذیه و گشت این دو پرنده در فاصله ۱۰۰ متری از هم، یادآور شد: تمام تلاش ما بر این است که پروژه با آرامش به موفقیت برسد.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − دو =

دکمه بازگشت به بالا