به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی ستاد گردشگری شهرداری تهران؛ در سومین جلسه هم اندیشی مدیران گردشگری مناطق ۲۲گانه شهر تهران که در باغ نگارستان به میزبانی شهرداری منطقه ۱۲ برگزار شد، امیر قاسمی (رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران) با اشاره به اقدامات و برنامههای این ستاد به مناسبت دهه مبارک فجر گفت: امسال با همت مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران برنامههای دهه فجر متفاوتتر از سالهای گذشته برگزار میشود و دستاوردها و پیشرفتهای انقلاب طی این چند دهه به خوبی به معرض نمایش گذاشته خواهد شد.
وی اظهار کرد: امسال طرح بهار آزادی، راهیان نور انقلاب به مناسبت دهه مبارک فجر در ۳۵۲ محله شهر تهران اجرایی میشود و تورهای گردشگری دراماکن مرتبط باانقلاب وپیشرفت توسط تمام محلات برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون در برخی از محلات تهران ستادهای مردمی دهه فجر تشکیل شده، افزود: در این ایام نشستهای تخصصی انقلاب، تاریخ شفاهی محلات در انقلاب، نمایشگاه عکسهای تهران در دورهی انقلاب اسلامی، موزه گردی و همچنین شب سپید موزهها در مناطق ۲۲گانه اجرایی خواهد شد.
قاسمی در ادامه با تاکید بر اینکه جاذبههای گردشگری میتوانند منبع درآمد باشند، تصریح کرد: لیدر تورها میتوانند از صنعت گردشگری برای محلات شهر تهران درآمدزایی داشته باشند.
قاسمی در ادامه با بیان اینکه شعار ستاد گردشگری شهرداری تهران؛ گردشگری ارزان است، گفت: باید اقداماتی انجام شود که قیمت گردشگری کاهش یابد و در سبد معیشتی خانوارها قرار گیرد. معتقدم گردشگری باید به سَمتی هدایت شود که خدمات آن برای عموم جامعه ارزان شود.
وی اضافه کرد: بدون تردید گردشگری در محلات هزینه دارد اما برای اقشار خاص میتواند به صورت رایگان نیز برگزار شود.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران به اکران پویش ایران ما در فضاهای شهری پایتخت اشاره کرد و گفت: به زودی تصاویر جاذبههای گردشگری شهر تهران با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران در فضاهای شهری پایتخت اکران میشود و اکران این تصاویر میتواند در راستای توسعه و معرفی بیشتر جاذبههای گردشگری پایتخت بسیار موثر باشد.
قاسمی در پایان اظهار کرد: همه پتانسیل و ظرفیتهای حوزه گردشگری باید برای تبدیل تهران به عنوان مقصد گردشگری و تحقق شعار تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام استفاده شوند.
منطقه ۵ شهرداری تهران تاکنون ۲اثر ملموس و ۱۲ اثر ناملموس از جمله گویش کَن، آیین مراسم سنگ زنی کن، نحوه برداشت خرمالو کن و غیره را به ثبت رسانده است. همچنین منطقه ۱ و ۵ توانستهاند به صورت مشترک میراث فرهنگی ناملموسی را در آثار ملی ایران به ثبت برسانند.
انتهای پیام/