با مسببان و مباشران شهادت مولوی عبدالواحد ریگی برخورد قاطع خواهد شد

با مسببان و مباشران شهادت مولوی عبدالواحد ریگی برخورد قاطع خواهد شد


به گزارش ایلنا، متن پیام تسلیت حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری به این شرح است :خبر ترور ناجوانمردانه و زبونانه عالم روشن ضمیر و مجاهد، جناب مولوی عبدالواحد ریگی امام جمعه محترم و محبوب اهل سنت خاش را با کمال تأسف و تأثر دریافت کردم.


آن روحانی مردمی و خیرخواه  عمری را در راه خدمت به مردم عزیز منطقه خاش و اعتلای وحدت مردم آن سامان گذراند. ایشان همواره در پیشبرد آرمان‌های اسلام و انقلاب اسلامی در تلاش بود و با تمام توان ندای وحدت را صلا داد و در این راه، تهدیدها و رنج‌ها را به جان خرید و سرانجام جان بر سر این عهد و پیمان نهاد.


خاطره خوش اینجانب در آن جلسه به یادماندنی که نماد بصیرت انقلابی و روشن بینی آن روحانی برجسته بود اکنون به عنوان یک قاب ماندگار و تصویر درخشان از حقیقت خواسته‌ها و مطالبات به حق مردم غیور و نجیب خطه سیستان و بلوچستان در چشم و دل مردم ما،ماندگار شده است.


بد اندیشان و بدخواهان مردم ایران و خطه دلاور خیز سیستان و بلوچستان از این حرکت بزدلانه جز افزایش  نفرت مردم ما از دشمنان وحدت ملی ایرانیان، نخواهند دید.


ان‌شاءالله خون این عالم شهید و دیگر شهدای وحدت و امنیت، دامان پر ننگ دشمنان خارجی و عوامل مزدور داخلی را خواهد گرفت و آنان را در پیشگاه محکمه وجدان مردم، رسوا خواهد ساخت.


ان‌شاءالله دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و مردمی با تمام توان و سرعت نسبت به شناسایی و محاکمه و برخورد قاطع با مسببان و مباشران این حادثه دردناک اقدام خواهند کرد.

کونده آماده حضور در ال‌کلاسیکو شد
هم اکنون بخوانید


اینجانب به نیابت از ائمه محترم جمعه کشور، شهادت غمبار آن روحانی باصفا و مردمی را به مردم غیور سیستان و بلوچستان بخصوص مردم عزیز خاش و بالاخص علما و فضلای محترم استان، به ویژه به خانواده بزرگوار و فرزندان محترم ایشان تسلیت و تعزیت می‌گویم و برایشان صبر و اجر را تمنا می‌کنم.


والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته


رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =

دکمه بازگشت به بالا