موضوع ششمین مسابقه کتابخوانی «هشت بهشت» مشخص شد

موضوع ششمین مسابقه کتابخوانی «هشت بهشت» مشخص شد


به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب امواج اراده‌ها، خاطراتی از توان و اراده ایرانی به سمت خودکفایی و پیشرفت، است. به‌عبارتی تاریخ شفاهی پیشرفت انقلاب اسلامی یا «ایران پیشرفته» است.


انتشارات راهیار این کتاب را که مجموعه‌ای از تاریخ معاصر ایران، خاطرات، مجموعه ایران پیشرفته، مجموعه تاریخ شفاهی پیشرفت انقلاب اسلامی است در ۲۸۰ صفحه چاپ و منتشر کرده است.


در بخش مقدمه و معرفی کتاب آمده است:


امواجِ اراده‌ها، دست‌چینی از خاطرات است که گوشه‌ای از دستآوردها و پیشرفت‌های درخشان انقلاب اسلامی را کالبدشکافی می‌کند و می‌خواهد به ما بگوید از چه راهی آمده‌ایم؟ و کجا ایستاده‌ایم؟ و به کدام سو باید برویم؟ . همه خاطرات مستندی که پیشرفت‌ها و دستآوردها را اثبات می‌کردند، لابه‌لای خبرها و تحلیل‌های روزمره و کلیشه‌ای گم شده بودند و پیدا کردن و بیرون‌کشیدن آن‌ها کار سخت و البته مهمی به‌نظر می‌رسید. خاطرات فراوان و متنوع بودند. گاهی جنس‌شان نظامی بود و گاهی هسته‌ای، گاهی پزشکی و گاهی صنعتی، گاهی حرف از فن‌آوری‌های دانش‌بنیان به میان می‌آمد و گاهی هم مدیریت و دیپلماسی. هرچند خاطرات گردآوری شده تمام آنچه باید نیست، اما به‌قدر وسع، تلاش کردیم تا مجموعۀ متنوعی از خاطرات را جمع‌آوری و بازنویسی کنیم تا با مرور آن‌ها، اندک حسی به اراده و توانمندی مردان و زنان این سرزمین پیدا کنیم و راه رسیدن به حقایق برای‌مان هموارتر شود.


دانشجویان کتابخوان علاقه‌مند تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc. ir نسبت به ثبت‌نام و شرکت در این مسابقه اقدام کنند.

کتاب «چه باید بکنم (وقتی بی‌هدف هستم)» منتشر شد
هم اکنون بخوانید


مسابقه برخط کتاب «امواج اراده‌ها»، روز جمعه ۲۵ آذرماه از ساعت ۹ تا ۲۴ از طریق سایت مذکور برگزار می‌شود.


به دانشجویان برگزیده این دوره از مسابقات جوایز ۵ میلیون ریالی و بن تخفیف کتاب (با شرایط ویژه) اهدا می‌شود.


نسخه الکترونیکی کتاب «امواج اراده‌ها»، در بن‌سازه (پلتفرم) طاقچه موجود است.


دانشجویانی که در ورود به سایت و یا ثبت نام مشکل دارند به آیدی @FarhangiJUT


اطلاع دهند.


عضویت در کانال ایتا مسابقات کتابخوانی هشت بهشت از طریق @FJUTBookRC امکانپذیر است.


آدرس صفحه اینستاگرام معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران @fju_tehran است.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

دکمه بازگشت به بالا