ارائه خدمات تجاری‌سازی با تلاش ۳۸۴ شرکت دانش‌بنیان تسهیل شد تا بازار از این تولیدات بهره‌مند شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ اما در این میان؛ شرکت‌های دانش‌بنیانی هستند که فعالیت آنها باعث رونق کسب‌وکار دیگر مجموعه‌های دانش بنیان می‌شوند. یعنی فرآیند تجاری سازی محصولات را تسهیل و ورود شرکت‌ها را به بازار تضمین می‌کنند.


این شرکت‌ها  که به عنوان شرکت‌ تجاری سازی تاییده گرفته‌اند خدمات مختلفی از قبیل تهیه طرح کسب‌‌وکار امکان‌ سنجی فنی بازار، ارزیابی قابلیت تجاری ‌سازی محصولات، جستجو و تحلیل اختراع و پتنت خارجی، ارزیابی آمادگی صادراتی، مدیریت صادرات، اجرای برنامه‌های تبلیغات، توزیع و پخش محصولات دانش بنیان در بازار خارجی، مشاوره فروش فناوری و خدمات فن بازار، پیش‌بینی و آینده ‌نگاری فناوری و غیره را به متقاضیان ارائه می‌کنند.


بر اساس آخرین آمار ثبت شده توسط مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال حاضر ۳۸۴ مجموعه دانش نبیان در کشور به ارائه خدمات تجاری‌سازی به شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول هستند و خدمات توانمندسازی و تجاری سازی چون حمایت از تدوین قراردادهای حقوقی، حمایت از خرید بیمه نامه مسئولیت کالا، حمایت از طراحی صنعتی محصولات دانش بنیان، حمایت از خدمات مالی و حسابداری، حمایت از طراحی و ساخت نمونه نمایشی (دمو) محصولات و غیره را در اختیار شرکت ها قرار می دهند.


«توسعه فناوری و نوآوری بایا هرمز تک»، «شتابدهنده فناوری های مالی نوآفرین»، «هرمزان دریا پیما»، «خدمات تجاری سازی فناوری های پیشرفته داد فلامینگو»، «بنیان بهداشت لوتوس»، «سرمایه گذاری عمرانی و بین المللی طوسا»، «پیشرانان علم نافع»، «کارآفرینان شایسته فاخر»، «حساب یاری امین ملل»، «راهبران سازندگی اندیشه» و غیره از جمله این شرکت های ثبت شده هستند.

پیوند گوش سه بعدی برای انسان انجام شد
هم اکنون بخوانید


انتهای پیام/




آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − دو =

دکمه بازگشت به بالا