۲۷۰ پروژه برای بهبود کیفیت محصولات کشاورزی اجرا می‌شود تا غذای سالم به دست مردم برسد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ این کار به روش های مختلفی صورت می گیرد. برخی روش های شیمیایی علاوه بر بازدهی پائین موجب کاهش سلامت محصولات غذایی نیز می شود در حالیکه امروزه راه‌های جایگزین مانند روش های زیستی به سرعت در صنایع غذایی جهان رو به توسعه است. مانند استفاده از بیوکاتالیست ها در فرآیند تولید نان، فرآیندهای استخراج، تصفیه و استریفیکاسیون روغن های خوراکی، تولید محصولات لبنی، استخراج پروتئین و غیره.


علاوه بر این ها، استفاده از فرآوری زیستی در تولید مواد غذایی از بقایای گیاهی و مواد غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی با روش های زیستی نیز مطرح است. کارشناسان معتقدند که فرآوری زیستی در فرآیند تولید محصولات غذایی و کشاورزی هم ویژگی های محصول را بهبود می دهد و تضمینی برای سلامت این محصولات نیز هست.


بر همین اساس ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای ۲۷۰ پروژه به دنبال توسعه فرآوری زیستی در تولید محصولات غذایی و کشاورزی است.  


توسعه تولید روغن تولید محصولات غذایی(۱۰ پروژه) و نوشیدنی های تخمیری(۱۰ پروژه)، توسعه استفاده از کاتالیست های زیستی در تولید نان و نوشیدنی لبنی و غیر لبنی(۱۰ پروژه)، بسته بندی محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد صادراتی(۲۰۰ پروژه)، فرآوری غلات و حبوبات (۲۰ پروژه)، فرآوری گوشت، شیر و لبنیات (۲۰ پروژه) اولویت‌هایی است که با اجرای آنها کیفیت محصولات کشاورزی و در نهایت غذای مصرفی مردم را ارتقا می دهد.


انتهای پیام/




آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

نشست هوش مصنوعی، فرهنگ و حکمرانی آینده برگزار می شود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 5 =

دکمه بازگشت به بالا