تلاش لحظه آخری بارسلونا برای جذب مونیه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه بارسلونا که پیش از این به دنبال به خدمت گرفتن خوان فویث مدافع آرژانتینی تیم فوتبال ویارئال بود، حالا نظرش را معطوف به جذب مدافعی دیگر کرده است. بر اساس گزارش نشریه «موندو دپورتیوو» چاپ کاتالونیا؛ باشگاه بارسلونا به دلیل مصدومیت اخیر و قیمت بالای فویث ۲۴ ساله سراغ به خدمت گرفتن توماس مونیه از بوروسیا دورتموند رفته است.

مدیران باشگاه بارسلونا در تلاش هستند تا پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی جاری در تاریخ اول سپتامبر (۱۰ شهریور) خط دفاعی تیم تحت‌هدایت ژاوی هرناندس را تقویت کنند. فویث به خاطر مصدومیت از ناحیه زانو در بازی ویارئال مقابل ختافه حداقل به مدت ۶ هفته از میادین فوتبال به دور خواهد بود و این یکی از دلایلی بود که بارسا قید خرید او را زد.

توماس مونیه ۳۰ ساله که سابقه بازی در پاری‌سن‌ژرمن را هم دارد، تا سال ۲۰۲۴ با بوروسیا دورتموند قرارداد دارد و ارزش فعلی او در بازار نقل‌وانتقالات ۷ میلیون دلار تخمین زده شده است.

این مدافع بلژیکی تاکنون در ۶۳ بازی برای زردپوشان وستفالن به میدان رفته و آمار سه گل‌زده و هفت پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.

انتهای پیام/

بودجه شهرداری تهران برای سال آینده با مشارکت شهروندان تعیین می‌شود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 16 =

دکمه بازگشت به بالا