گام‌های عملی ساترا و ارشاد در مسیر تعامل در حال اجرایی شدن است؟

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ در طی روزهای گذشته مسئلۀ نظارت بر شبکۀ نمایش خانگی، نحوۀ نظارت بر آن و حوزۀ شمول عبارت صوت و تصویر فراگیر بحث‌های زیادی در فضای رسانه‌ای کشور مطرح شد به خصوص بعد از اینکه سعید مقیسه رییس ساترا طی نامه‌ای به مدیران بیست دستگاه فرهنگی از آن‌ها برای نظارت برای سامانه‌های نمایش ویدیوی درخواست کمک خواست کرد. دربارۀ حوزۀ شمول عبارت صوت و تصویر فراگیر، همان روزها ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار برنا، سامانه‌های نمایش درخواستی را مصداق قطعی صوت و تصویر فراگیر برشمرد تا یکی از مسائل اصلی در این حوزه که نظر مرکز ملی فضای مجازی دربارۀ دایرۀ تعریف این واژه بود مشخص شود.

دو نهاد فرهنگی کشور بر اصل لزوم نظارت با یکدیگر اختلاف نظری نداشتند اما گسترۀ این نظارت محل بحث بود که شواهد نشان می‌دهد بر اساس ابلاغیه رسمی که حاصل هم‌افزایی دو مجموعه است، این چالش‌ها نیز برطرف شده و شاهد آرامش و تعامل سازنده میان دستگاهی در چرخۀ نظارت بر شبکۀ نمایش خانگی خواهیم بود.

برهمین اساس در  آخرین جلسه ی شورای صدور مجوز تولید ساترا، چهار طرح ارسال شده به دبیرخانه شورا مورد بررسی قرار گرفتند و طرح های «قمار باز» به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و «راه های فرعی» به کارگردانی حجت قاسم زاده اصل تایید شدند.

بنابراین گزارش، در ادامه ی جلسه، طرح «قهوه ترک» به نویسندگی محمدرضا رضایی راد و نغمه ثمینی و کارگردانی منیر قیدی که توسط رسانه «فیلم نت» ثبت شده بود ، مورد بررسی اعضا قرار گرفت و مقرر گردید دو نفر از اعضای شورا در نشست مشورتی با نویسنده و کارگردان، طرح سریال را ارزیابی کنند.

عرضه بیش از ۱۶۶ هزار تن فراورده هیدروکربوری در بورس انرژی
هم اکنون بخوانید

آخرین طرح بررسی شده در جلسه شورا، «بامداد خمار» به نویسندگی محمد داوودی و تهیه کنندگی حسن مصطفوی بود که مقرر گردید جلسه کارشناسی با نویسنده و تهیه کننده برگزار و نتیجه جلسه مشورتی برای شورا ارسال شود.

لازم به ذکر است شورای صدور مجوز تولید به عنوان یکی از شوراهای تخصصی ساترا، مسئول صدور مجوز تولید سریال ها و برنامه ها برای انتشار در رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی است و اعضای حقیقی و حقوقی این شورا به صورت منظم هر هفته دو بار تشکیل جلسه می دهند و طرح های وصول شده به دبیرخانه را مورد بررسی و کارشناسی قرار می دهند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + هشت =

دکمه بازگشت به بالا