ژیمناستیک قهرمانی آسیا| کیخا و احمدکهنی فینالیست شدند

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رقابت‌های ژیمناستیک قهرمانی آسیا از امروز (چهارشنبه) به میزبانی شهر دوحه در کشور قطر آغاز شد و نمایندگان کشورمان در سه وسیله، حرکات خود را اجرا کردند.

در مرحله مقدماتی رقابت در وسیله دارحلقه، مهدی احمدکهنی با امتیاز ۱۴٫۳۶۷ در جمع ۸ ژیمناست برتر قرار گرفت و راهی فینال شد.

همچنین سعیدرضا کیخا در خرک حلقه با ۱۴٫۱۳۳ امتیاز در رده سوم ایستاد و راهی فینال این وسیله شد. در این وسیله ژیمناست‌های قزاقستان، چین و ژاپن گام به مرحله فینال گذاشتند.

محمدرضا خسرونژاد، محمد شفیعی و مهدی الفتی سه ملی‌پوش دیگر کشورمان هستند که در حرکات زمینی، خرک حلقه و دارحلقه مسابقه دادند و موفق به صعود به فینال نشدند.

در نهمین دوره مسابقات ژیمناستیک هنری قهرمانی آسیا ۱۹ کشور حضور دارند. تیم‌های برتر و ۱۶ نفر برتر مجموع ۶ اسباب جواز حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان در انگلیس را بدست می‌آورند.

 

انتهای پیام/

کسب اولین مدال ایران در جام جهانی پاراتیراندازی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + ده =

دکمه بازگشت به بالا