آئین‌نامه «تشکیل ستاد رفع موانع توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» تدوین شد

به گزارش خبرگزاری برنا؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌ منظور تبیین اقدامات انجام شده برای هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی جهت تحقق «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، پیش‌نویس آئین‌نامه «تشکیل ستاد رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» را برای بررسی و تصویب به دولت ارائه کرد.

به دنبال دستور و تأکید معاون اول رئیس جمهور مبنی بر لزوم ارائه برنامه دانش‌بنیانی دستگاه‌های اجرایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برگزاری جلسات مستمر با هدف همکاری و هم‌افزایی با وزارتخانه‌های فعال، پیش‌نویس «آئین‌نامه تشکیل ستاد رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» را تدوین و به دولت ارائه کرده است.

به موجب آئین‌نامه پیشنهادی فوق، «ستاد رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان» متشکل از معاون اول رئیس جمهور (رئیس ستاد)، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور (دبیر ستاد)، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهاد کشاورزی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، نفت، کشور، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی و علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رؤسای سازمان برنامه و بودجه کشور، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با وظایف مندرج در این آئین‌نامه تشکیل می‌شود.

همچنین دستگاه‌های عضو ستاد ماهانه گزارش عملکرد خود را در داشبوردی که توسط این ستاد ارائه می‌شود، بارگذاری و به‌روزرسانی می‌کنند.

پیشنهاد یاد شده در کمیسیون علمی، فناوری و هوشمندسازی دولت مراحل بررسی کارشناسی را می‌گذراند.

ارسال پیش‌نویس «اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» به دولت

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در اجرای بند (ن) تبصره (۱۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، پیش‌نویس «اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» را برای سیر مراحل بررسی و تصویب به دولت ارائه کرد.

نقش دانش بنیان ها در بورس
هم اکنون بخوانید

به موجب بند (ن) تبصره (۱۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور مقرر شد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج با استفاده نیروی انسانی و امکانات موجود دستگاه‌های مربوط و بدون توسعه تشکیلات و نمایندگی و شعبه ایجاد و اساسنامه و ساختار صندوق به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیات وزیران برسد. همچنین مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال از محل ردیف (۱۷) جدول تبصره (۱۴) این قانون به صورت صددرصد به این صندوق تخصیص و پرداخت شده و مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز از محل تسهیلات قرض‌الحسنه تبصره (۱۶) جهت پرداخت به جامعه هدف، به صندوق یاد شده اختصاص یابد.

در همین راستا و با عنایت به اهمیت و ضرورت تسریع در توسعه محافظت مالی از بیماران یاد شده، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیش‌نویس «اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» را جهت سیر مراحل بررسی و تصویب در هیات وزیران ارائه کرده است.

به موجب اساسنامه پیشنهادی، «صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» با هدف تأمین مالی مطلوب خدمات، دارو و کالاهای سلامت مشمولین و بهبود محافظت مالی از آنان، با استفاده از نیروی انسانی و امکانات موجود سازمان بیمه سلامت ایران و بدون توسعه تشکیلات و نمایندگی و شعبه و مبتنی بر تبصره (۵) ماده (۵) قانون بیمه همگانی خدمات درمانی، بر طبق این اساسنامه در سازمان مذکور ایجاد می‌شود.

ارکان صندوق، منابع مالی و درآمدی صندوق و موضوع فعالیت، از دیگر بخش‌های اساسنامه یاد شده است که در مرحله بررسی کارشناسی در کمیسیون مدیریت امور عمومی و سرمایه انسانی دولت قرار دارد.

عوارض صادراتی کالاهای صنایع معدنی لغو شد
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 17 =

دکمه بازگشت به بالا