به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، کمیته ملی پارالمپیک روز ۲۴ اسفند ماه لیست کامل کمکهای خود به ۱۱ فدراسیون را منتشر و اعلام کرد که به فدراسیون دوچرخهسواری مبلغ ۴۷۸ میلیون به صورت مستقیم و یک میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان به صورت غیر مستقیم کمک شده است. پرداخت این هزینهها در حالی بود که بخش پاراساکلینگ در فدراسیون دوچرخهسواری به موفقیت خاصی نرسید، هر چند دبیر فدراسیون اعتقاد دارد اقدامات خوبی در این بخش صورت گرفته است
فرهنگ شادنیا دبیر فدراسیون دوچرخهسواری در این باره به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: هزینههایی که اعلام شده، مجموع هزینههایی است که انجام شده که شامل اعزام به پارالمپیک، البسه، اردوها، تجهیزات و … نیز میشود. در سالی که گذشت، مسابقات قهرمانی کشور و همچنین یک استعدادیابی خوب را برگزار کردیم و ۴ اردو نیز در دو، سه ماه گذشته برای بخش پاراساکلینگ داشتیم که پیش از این انجام نشده بود.
وی ادامه داد: در این اردوها ۱۲ رکابزن حضور داشتند که توانستند تمرینات خوبی را داشته باشند. همچنین در بخش بانوان استارت خوبی داشتیم و امیدواریم کارهای بهتری برای این بخش انجام دهیم.
شادنیا گفت: در موضوع تجهیزات به ویژه در بخش نابینایان دچار مشکلات بزرگی هستیم. در بخش معلولان از دوچرخههای افراد سالم نیز میتوان کمک گرفت، اما در بخش نابینایان نیاز به دوچرخههای مخصوصی است. پیش از انتقال مسئولیت پاراساکلینگ به فدراسیون دوچرخهسواری، دوچرخههای نابینایان در اختیار فدراسیون مربوطه بود، اما پس از این انتقال مسئولیت، دوچرخهای به به ما داده نشد و در واقع نمیدانیم آنها کجا هستند. این در حالی است که نیاز مبرمی به این دوچرخهها داریم.
دبیر فدراسیون دوچرخهسواری درباره آخرین شرایط تایید اساسنامه از سوی اتحادیه جهانی عنوان کرد: ۲، ۳ ماه قبل بود که گفتند باید منتظر پاسخ نهاییشان باشیم، اما هنوز هیچ خبری برای ما در این باره ارسال نشده و همچنان منتظر هستیم. کمیته ملی المپیک نیز پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام میدهد و امیدوارم هرچه سریعتر به نتیجه برسیم.
وی درباره اعزام تیم ملی به مسابقات قهرمانی آسیا و مشکلاتی که پیرامون این اعزام وجود دارد، گفت: اعزام ۲۰ نفر تقریباً ۲ میلیارد هزینه داشت، آن هم در حالی که روی هم ۵ میلیارد بودجه داریم. با توجه به طی شدن دوره سرپرستی، اسپانسرها تمایل زیادی به همکاری ندارند، این در حالی است که سرپرست فدراسیون تلاش زیادی میکند، اما قطعاً ثبات مدیریت نقش مهمی در این باره دارد. امیدوارم پس از تایید اساسنامه از سوی UCI و انجام مراحل مورد نظر در داخل کشور، سایر برنامهها اجرا شده و در نهایت انتخابات در سریعترین زمان ممکن برگزار شود تا به ثبات مدیریتی برسیم.
شادنیا پیرامون بدهی به شرکت سازنده ساختمان نیمه کاره فدراسیون گفت: این شرکت بابت کارهایی که انجام داده بود، مبلغ ۱٫۸ میلیارد تومان طلب داشت که حالا این مبلغ به ۲٫۲ میلیارد تومان رسیده و هر روز زیادتر میشود. در حال صحبت با مسئولان شرکت توسعه هستیم تا جلوی این اتفاقات را بگیریم و فدراسیون بیش از این متضرر نشود.
انتهای پیام/