به گزارش خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری آسوشیتدپرس مدعی شد؛ قطریها برای مقابله با یکی از منتقدان اعطای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ رقمی نجومی خرج کردهاند.
اعطای میزبانی جام جهانی به قطر از روز نخست تا به امروز منتقدان فراوانی داشته به خصوص که برگزاری این تورنمنت در فصل پاییز سبب بر هم خوردن نظم لیگهای اروپایی و توقف آنها در اواسط فصل میشود.
یکی از منتقدان اصلی اعطای جنجالی و پرحرفوحدیث امتیاز میزبانی جام جهانی به قطریها، تئو سوانسیگر رئیس سابق اتحادیه فوتبال آلمان (۲۰۰۶ تا ۲۰۱۲) و عضو فعلی کمیته اجرایی فیفا بوده که بارها و به طور علنی تصمیم فیفا برای اعطای این میزبانی به این کشور را به خاطر سوابق حقوق بشریاش زیر سؤال برد و حتی یک بار گفت: «ثروت بیانتهای این کشور کوچک، قطر، مانند یک توده سرطانی به تمام بخشهای فوتبال و ورزش ریشه دوانده است.» او سال ۲۰۱۰ از فیفا خواست که امتیاز میزبانی جام جهانی را از قطریها پس بگیرد.
نگرانی از تأثیرگذاری انتقادات سوانسیگر دولت قطر را مجاب کرده که با این مرد آلمانی مقابله کند و این کار با اختصاص بودجهای بالغ بر ۱۰ میلیون دلار، با عملیاتی تحت عنوان «پروژه ریوِربِد » از طریق یک شرکت که کارکنانش مأموران عملیاتی سابق سازمان جاسوسی آمریکا (CIA) بودهاند، صورت گرفته است.
آسوشیتدپرس با استناد به مدارک داخلی که از این شرکت به دست آورده، مدعی شده که هدف قطریها از این عملیات بستن دهان سوانسیگر بوده که البته این عملیات با شکست مواجه شده است.
سوانسیگر هفته گذشته در مصاحبهای با آسوشیتدپرس گفت: حس بسیار عجیبی است که شما به عنوان یک فعال حوزه ورزش و کسی که به ارزشهای آن پایبند هست، مورد تعقیب قرار بگیرید و سعی کنند که شما را تحت تأثیر قرار دهند.
قطریها هنوز نسبت به این موضوع واکنش نشان ندادهاند اما یکی از کارکنان شرکت منتسب به آنها برای ساکت کردن سوانسیگر ادعای آسوشیتدپرس را رد کرده است.
انتهای پیام/